19 Ağu 2009

Kyrgiakos Liverpool'da?


30'undan sonra adamın başına talih kuşu konursa, ağzını tutamaz bombayı patlatır.. Anlıyorum, Liverpool'un stoper pozisyonunda sorun var.. Tandemin iki oyuncusu çarpışıp ikisi de kanlar içinde kalınca o sorun daha büyük korkulara da neden oluyor, arkayı sağlama almak istiyor teknik ekip.. Tamam şunu da anlıyorum, bu Rafael Benitez düşük profilli adam alıp o adamın potansiyelini mutlaka daha yükseğe taşıyor.. Evet, ligler başlamak üzereyken ve Pool'da para yokken zaten çok daha iyisini de bulamayacaksınız.. Ama biri de çıkıp sormayacak mı şu Benitez'e, kardeşim o profiller neden bu kadar düşükten geliyor diye.. İçimdeki düz adamı bir süreliğine serbest bırakıp Liverpool forması bu kadar ucuz mudur diye sormak istiyorum..

Kyrgiakos şaşkın.. Kariyerinin sonlarında kulübeden de olsa futbolun en büyük arenasına çıkmak büyük şans.. Boy, pos da yerinde.. Benitez'in tavşanlarını gördük daha önce birçok kere de, kaçıncı şapka bu elindeki onu sayamadım ben..

Her gün mutlaka bir insan yiyordur Kyrgiakos.. Bu endam, bu surat başka bir şeyi işaret etmedi bana.. Hayırlı olsun..

7 YORUM:

serdark dedi ki...

oha!! bu herifi bizim lige koy balili falan perisan eder bunu ne isi liverpool da..!@#!$~

Enes Özbey dedi ki...

Hyypia ile neden sozlesme yenilemedin be adam! Dun Ingiliz basininda Rafa Benitez'in harcamak icin 2 milyon poundu kaldigi soyleniyordu. O parayla da ancak bu alinir. Yine de Hyypia'nin olusu bu adamdan iyidir ama patron Rafa ne de olsa.

pink dedi ki...

Yakışır Benitez'e.

Adsız dedi ki...

bu kafayla nice 25 senelere liverpul :)))

QuaresmA dedi ki...

dar vizyonlu benitez

fatih's dedi ki...

Neden Servet Çetin deil?

Adsız dedi ki...

çırgiyakos:)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.