17 Ağu 2009

12 YORUM:

csyasoo dedi ki...

Barış'a ne oluyo ben onu anlamadım :S

Hadi Keita ben yaptırdım ben atacam diyebilir.
Kewell ilk penaltıyı attı bunuda atarım demiş olabilir.

Ama barış !!!

Çok teknik
Bugüne kadar hiç penaltı kaçırmamış :S

Lan sen hayatında penaltı kullandın mı diye sorarlar adama:D

Hermaç beni kıl etmeden duramaz bu adam :S

sunshine dedi ki...

Barış belkide kewelldan sonra en iyi penaltı atan adam.Çıkarılması en zor olan bölgeye atıyor çünkü(üst köşelere) Bilmeden sallamayın hemen.

Adsız dedi ki...

barış alman ümit milli de takım penaltıcısıydı, iyi penaltı atar. owen tarzı diyim, hatırlayan, bilen bilir...

GSCimbom.com dedi ki...

Barış çok güzel penaltı atıyor. Boşuna sallamaya gerek yok. İzlediğin antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında hep güzel penaltı kullanmıştır. Havadan köşeye çok rahat vuruyor. Orada kullanmak istemesi normal. Song da çok güzel penaltı atardı mesela. İlla Messi olmak gerekmiyor penaltı atmayı bilmek için.

Russell dedi ki...

hazırlık maçlarında 2 penaltı kullanıp gole çevirmişti barış. hatta barış'ın hazırlık döneminde penaltılara özel olarak çalıştığı konuşulmuştu. belki takımın 2. veya 3. penaltıcısı olabilir. tabii yine de atlamaması lazım orada.

kutay dedi ki...

kapalının pankartı gıbı bi espırı de ben yapayım o zaman..

d'ARDAgnan..) fotomaça manste olur alsında..)

Trastan dedi ki...

Sanırım takımın 2. penaltıcısı barış, Kewell ilkini kullandı sıra bende diye düşünmüştür :)

M.T dedi ki...

Barış'ın iyi penaltı atması konu değil burada. Kafasına göre hareket edemez her ne olursa olsun. Barış iyi penaltı atabilir, ama Kewell'ın olduğu yerde O'na düşmez bu görev. Üstelik ilk penaltı gole çevrilmişken.

Adsız dedi ki...

kewellin attıgı yerde barısta atar barosta atar canım. kewell çok sevilen iyi bir galatasaraylı olabilir ama barış atamaz penaltı kewell`in oldugu yerde onun ne haddine felan demek futbol cahilliğidir.

M.T dedi ki...

@Adsız
Keşke ismini bilseydim de sana isminle hitap edebilseydim. Burada futbol bilgisi yarıştırmıyoruz fikirlerimizi söylüyoruz. Bunun cahillikle bir alakası yok. Bir takımın penaltıcısı vardır ve O kullanır her penaltıyı. Hagi varken Okan'ın penaltı atmaya teşebbüs etmesi gibi bir durumdur bu bence. Fenerbahçe'de de Kezman 2 yıl önce Alex'in yerine penaltıyı atmaya kalkmış Ankaraspor maçında ve kaçırmıştı. O kaçan penaltı belki de şampiyonluğa malolmuştu Fenerbahçe adına. Demek istediğim şu. Bu takımın penaltıcısı Kewell ise O kullanmalı diyorum ben. Bir cahillik ettiysek de! affola sevgili Adsız arkadaşım.

Adsız dedi ki...

Bakın Talinn maçı yarın. Kendimizi bu tartışmalarla yormayalım. Umarım yarınki maçta da bir iki penaltı kullanmamız gerekir. Barış da atar Kewell de:)

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/08/elanonun-galatasaraydaki-ilk-frikik.html

Elano'nun Galatasaray'daki ilk golü...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.