23 Ağu 2009

Bucaspor 4-0 Kocaelispor


Bu akşamki planım evde isteizle.com'dan maçı satın alıp Bucaspor'u 1. Lig'deki ilk maçında yalnız bırakmamaktı ama işler planlandığı gibi gelişmedi, akşam evde olamadım ve izleyemedim.. Krizdeki Kocaeli karşısında şov yapmış Fırtınalar.. Kocaeli'nin krizine rağmen Buca'nın ilk defa yer aldığı bu lige reaksiyonunun nasıl olacağını tahmin edemiyordum.. Beklediğimden çok daha kolay bir galibiyet var..

Gollerin ikisi Mehmet Batdal'dan, biri de Karşıyaka'dan gelen Yunus Altun'dan.. Bu ikili bu sene can yakacak.. Diğer golü Kasımpaşa'dan gelen Onur Çubukçu kaydetmiş.. O da Buca orta sahasını toparlaması beklenen oyunculardan.. Antep'ten gelen İlhan Özbay sanırım oynamamış, durumunu bilmiyorum.. Tandemdeki Servet kılıklı Veli Kızılkaya'nın yanına gelen Erman Güraçar da bu lig için oldukça iyi bir stoper ikilisinin oluşturulmasını sağladı.. Hedef orta sıralar bence, ama onun bir üst kademesine çıkılabilirse ilk sene için çok başarılı bir başlangıç olur.. Umuyorum D-Smart bu sene bol bol Bucaspor maçı verecek, biz de en azından ekrandan izleme şansına sahip olacağız.. Yeni stadında en azından bir maç izleme borcum da saklı duruyor, kısmetse en yakın zamanda ifa edeceğiz onu da..

11 YORUM:

Ozan dedi ki...

bırakın bu kendini bilmezleri. daha dün kıçımızdan ayrılmayanlar bugün bize posta koymaya kalkıyorlar. yakındır sinmeleri!
www.goztepemiz.net

İlker Yılmaz dedi ki...

Ben çok az bakabildim maça. Mehmet Batdal göze çarpan isimdi. Buca genel olarak iyi oynadı ama Kocaelispor'un hali de ortada. Özellikle Bucaspor taraftarını beğendim.

Adsız dedi ki...

maç bittiği sırada da izmir de buca merkezli bir deprem oldu. derinliği az olunca baya bi şiddetli hissettik. bu da bir anektod olsun...

Her Yol Roma dedi ki...

Parma Maniac, Mehmet Batdal Bank Asya'da ve Ümit Milli'de başarılı oldu. Artık bir üst seviye olan Süper Lİg'e geçiş yapamaz mı? 1.95 gibi bir boyu var, Süper Lig'de pek benzeri olan bir oyuncu değil. Neden Gaziantep, Bursa ya da Gençler'de değil de hala Buca'da. Yaşı da 23-24'e geldi artık. Tren kaçmasın sonra.

muyu dedi ki...

mehmet batdal ile unal karaman kontenjanindan trabzon ciddi manada ilgileniyor. olmadi ctu'ya yeni analist olur :)

Fatih Namni (Facebook) dedi ki...

Buca'ya bekleriz maçı beraber izlemek için... 16 yıldır Buca'yı eski adıyla 2. Lig B seviyesinden daha yukarıda görünce insan heyecanlanıyor.

Gençay Ergez dedi ki...

Mehmet Batdal iyi bir isim bu sene lige damgasını vurabilir diye düşünüyorum.. Bucaspor iyi başladı ancak ne yapar ilerleyen haftalarda bilmiyorum..

thebiglebowski dedi ki...

Mehmet Batdal

Dilimizde diye diye tüy bitti..

arnawut dedi ki...

anlaşılan kocaeli sakaryasız yapamıyor, düşecek illa...

Kemal Mardin dedi ki...

http://ikinciligdosyasi.blogspot.com/2009/08/bucaspor-4-0-kocaelispor.html

Fatih dedi ki...

isteizle'yi sallayin bence. ben uye olduktan sorna uyelik bilgilerime bakmak istedim, 3 defa bana baska kisilerin uyelik bilgilerini cikardi, tc kimlik no, tel, adres, vs vs.

ben baskalarinin bilgilerini gorebiliyorsam, baskalari da benim bilgilerimi gorebiliyordur dusuncesi ile uzun bir muddet isteizle'ye girmemei dusunmekteyim. sizlere de tavsiye ederim.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.