21 Ağu 2009

,

Alıştırma


Türkiye Kupası 2 yıllığına TRT'de.. İhale bedeli ortaya çıkan miktar yıllık 17 milyon 100 bin dolar.. Kulüplerin alacağı payın %30 artışı anlamına geliyormuş bu.. Ocak'ta büyük ihale var, TRT yavaş yavaş ısınıyor hadiseye..

12 YORUM:

JANiTSCHAR dedi ki...

Her zaman okuduğumuz haber sitelerinin hiçbirinde bu haberden eser yOk.İlK defa TARdini'de okudum.Tardini'ye teşekkürler.

Ocak'ta İşi tRt-Türk Telekom götürecek gibi görünüypr.D Şımarta hiç şans tanımıyorum.Lig Tvbelki bi nebze zorlar.Zorlarda nereye kadar.Karşısındaki rakip çok güçlü.

dark knight dedi ki...

d smart balon sadece fiyat yükseltmeye girerler diye düşünüyorum. trt ise tıpkı şu an schalke maçını vermediği gibi yine kanser edici işlere imza atabilir. lig tv devam etsin bari..

Burak Eken dedi ki...

Darısı ocak ayındakine...

alessandro del piero dedi ki...

tardini alakasız olacak ama sporla ilgili gerçekleşen efsane olaylardan sıklıkla bahsettiğini takip eden biri olarak usain abimizi görmezden gelişinin sebebini merak ediyorum. hayır kendisi tarifsiz biri farkındayım ama yine de senin ağzından bir şeyler duymak hoş olurdu sanki..

Parma Maniac dedi ki...

Alessandro daha önce 1-2 post yazmıştım ilk rekorlarında ama bu sefer hiçbir şey demememin sebebi maalesef iki yarışı da canlı izleyememem.. Fazlasıyla üzüldüm göremediğim için, içimden bir şey yazmak gelmedi o yüzden.. Eyvallah..

Selim Ugur dedi ki...

TRT'nin maclari yayinlamasi hakikaten cok guzel oldu. Darisi Super Lig maclarinin basina..

Umarim D-Smart veya LigTV gibi decoderler, parali yayinlar, v.s gibi seylere girmezler, halka acik yayin yaparlar..

Selocan dedi ki...

TRT ligi alırsa ki şuan en güçlü aday, sanmayın şifresiz olacak sevinmesin kimse. TRT'de şifre koyacak maçlara.

Ayrıca spikerlerini yorumcularını toptan sallasınlar. Alırsa ligi bu spikerlerle çekilmez maçlar. Lig tv ekibi çok profesyonel bu işi yıllardır yapıyorlar onlarla anlaşılsın teknikten spikerlerine kadar. Bir işi yapacaksan tam yap düzgün yap TRT.

dark knight dedi ki...

esas sen nerelerdesin del piero? hiç bi blogda yoksun ortada :)

Can dedi ki...

Devlet kuruluşunun bu tarz ihalelere girmesi son derece sakıncalı görünüyor. Bu durumdan hiç memnun değilim. Kaldı ki Lig TV bu işi öğrendi artık. Ben yayınların yerinde kalması taraftarıyım. Ayrıca ne tarz bir politika ile çıkaracaklar ödedikleri meblağları merak ediyorum.

Thai dedi ki...

Fortis'in de sponsorluğu bitti. Büyük ihtimalle adı da "Türk Telekom Türkiye Kupası" olur.
O zaman Trt-Telekom ortaklığı daha çok gün yüzünde çıkar.
Ancak 3-4 sezon önce trt'nin yayınladığı maçları hatırlıyorum. Şifresiz yayınlanan maçlar yüzünden stada giden yoktu. Bir konyaspor-trabzonspor maçını trt verdiği için 800 kişi izlemişti. O yüzden maçların şifresiz yayınlanmasına karşıyım. Zaten millet stada gitmek istemiyor. bir de tv alternatifi sunarsanız hiç gitmezler.

ard dedi ki...

arjantin'de yayın krizi,ligin yayın haklarını devlet televizyonunun almasıyla çözüldü.
bakacağız,göreceğiz...
türkiye'de iktidar için güzel bir seçim yatırımı olur.

bekkenbaver dedi ki...

2008-2009 yılı için Digitürk'ün Kupa yayını için odediği rakam 14 milyon dolar, yüzde 20 kusur artış var, %30 dediğine göre dağıtılan para mı daha fazla olmuş, onu bilemiyorum.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.