28 Haz 2010

, ,

Mata


Juan Mata'nın maç öncesi ısınmalarında yaptığı hareket.. Bu adamlar ultra yetenekli futbolcular, çok da ciddi olmayan bir ısınma esnasında fazla abartmaya gerek yok.. Ama sonrasındaki tepkiler, Mata'nın jestleri ve ortadan tüyüşü, yiyen oyuncunun tırıs tırıs gidişi ve toplu bir şekilde hadiseyi kutlamalar.. Bunlar milli takımlarda görmek istediğimiz hareketler.. Yapılan atraksiyondan daha eğlenceli..

9 YORUM:

Unknown dedi ki...

Adamda ne bilek varmış.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

"çok da ciddi olmayan bir ısınma esnasında fazla abartmaya gerek yok."

tamam kardeş ama bu nasıl bir hareket :D

umit dedi ki...

hoca fatih terim olsa mesela, orada ısınan 11 futbolcuda kadro dışıydı.. -- o bilek yerinden çıkmamışmı hayret --

JJShamrock dedi ki...

yanılmıyorsam buna benzer bi hareketi taddei maçta yapmıştı

lionel dedi ki...

bu arada bacak arasını yiyen adam raul albiol

siriusjames dedi ki...

Konu dışı olarak bu posta yazayım dedim. Free agency hakkında preview yazısı için zaman yok mu Tardini? Yoksa dönem bitince mi yazacaksın bi şeyler.

Parma Maniac dedi ki...

Yarın piyasaya çıkan NBA Türkiye'de bunun cevabını benden okuyabilirsin siriusjames :)

siriusjames dedi ki...

Haha senden iyi reklamcı olur Tardini :) Alacağız tabii ki de, iyi oldu hatırlamak, sağolasın. Bana kalırsa Lebron Bulls, Wade Heat, Bosh Lebron veya Wade'e yancı, Nowitzki Mavs, Amare Suns, Pierce Celts, JJ Bulls, Boozer Nets, Lee Knicks, Gay Nets, Allen Knicks. Olası mıdır bu şekilde gerçekleşmesi, ne dersin spoiler olarak?

Parma Maniac dedi ki...

Denk geldi ama :) Yazı da çok uzun, buraya geçmek zor ama kısaca yazayım ben de.. LeBron Bulls ya da Knicks, Wade Miami ya da LeBron'un gitmediği biri, Bosh LeBron ya da Wade yancısı, Dirk Dallas, Amare LeBron ya da Wade yancısı -kesinlikle Suns dışı bence-, Pierce Boston, JJ yine LeBron ve Wade'e göre, Knicks de olabilir bence, Lee Knicks.. Diğerleri her şeyi yapabilir..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.