22 Nis 2008

Uza bakayım evladım!


Haftalardır bekliyorum, nihayet geldi.. 2-3 yalan galibiyetle, kıçıkırık bir kupayla düzelmiyor tabii işler.. Uzun zamandır bir hocanın kovulmasına bu kadar sevinmiyorum.. Albelda, Canizares ve Angulo'ya vurmaya çalıştığı neşteri Koeman'da patlattı Valencia yönetimi.. Kapı dışarı ettiler Hollandalı'yı.. Valencia yönetimi ak kaşık mı peki? Tabii ki değil ama onların baki kaldığı ortamda asıl terbiyesizin gitmesine de seviniyoruz, seviniyorum.. Gitsin NAC Breda'yı çalıştırsın Hollanda'da..

4 YORUM:

Unknown dedi ki...

valla seneye nac breda'yı değil de galatasaray'ı çalıştırırsa hiç şaşırmam.

gönül ister ki Quique Sánchez Flores gelsin ama sevgili başkanımız napar eder koeman'ı oturtur takımın başına

muhder dedi ki...

önümüzdeki hafta 91456767 tane koeman galatasaraya haberi okuruz artık. bir teknik adam 7 ay gibi kısa bir zamanda nasıl herkesin nefretini kazanabilir, koeman bunu gösterdi bizlere sağolsun.

Unknown dedi ki...

Quique Sánchez Flores benficanın başında sanırım.

Mario Jardel dedi ki...

vallaha geçmişte teknik direktör seçimi konusunda reinhard saftig ve hollman ile 12'den vurmuş ve bu sene itibari ile takımı kalli'ye emanet eden adnan polat'ın ne kadar süper seçimler yaptığı ortada !! Koeman'ı getirirse açıkçası hiç şaşırmam.. Laudrup'u çok istiyorum ama istikbali parlak bir hoca ve mutlaka dünya çapında bir takım çalıştıracağı için galatasaray'a geleceğini sanmıyorum.. Seneye bizi büyük süprizler bekliyor..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.