1 Nis 2008

,

NBA Türkiye Nisan


Nisan sayısı da raflardaki yerini almış.. Yine çok güzel bir kapak var.. Takımlardan kapak konusu Golden State Warriors, Boston Celtics, Houston Rockets incelemeleri, Murat Murathanoğlu'ndan NBA'deki transferlerde yararlanılan kurallar üzerine bir yazı, Andrew Bynum ve David Lee yazıları, başabaşta T-Mac ve Vince karşılaştırmaları, NCAA bölümüyle dolu dolu bir sayı yine.. Murat Murathanoğlu'ndan sonra Aydın Örs de derginin saflarına katılmış ki o da büyük kazanç..

Posterler de Pau Gasol ve Hidayet Türkoğlu..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

NBA Türkiye anladığım kadarıyla NBA'in resmi dergisi Hoop'un Türkiye ayağı. O zaman derginin adı neden Hopp değil ya da eğer Hopp değilse neden Hoop'un kapağının aynısını kullanıyorlar... (kapaktaki warriors yazısı da dahil)

Parma Maniac dedi ki...

Pardon ben buna yazmamışım bir şey.. Evet dergi Hoop'un Türkiye şubesi.. Dergi Hoop ama isminin NBA Türkiye olarak değiştirilmesi uygun bulunmuş.. Bir kısım yazılar, materyaller, kapaklar tamamen Hoop'tan alınıyor..

Adsız dedi ki...

savaşçı ruh bu sabah mavs'den sağlam darbe yedi, büyük ihtimalle playoff dışı kalacaklar. nba türkiye'nin zamanlaması çok iyi olmuş.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.