7 Nis 2008

Avcı


Şansal Büyüka'nın Abdullah Avcı %99 Galatasaray'da iddiaları bir yerlerinde patlamış.. Son 5 hafta için takımını bırakmamaya karar vermiş Avcı, iyi de yapmış.. Bu, hem büyük kulübü görünce takımını yüzüstü bıraktı suçlamalarına neden olacaktı, hem de 2 hafta sonra İstanbul Büyükşehir Belediye'yle oynayacak olan Galatasaray'ın o maçına da gölge düşürecekti.. 2 hafta önce o takımın hocası olup 15 gün sonra Galatasaray'ın başında eski takımının karşısına çıkmak pek hoş bir görüntü olmayacaktı.. Karakterli adammış Abdullah hoca..

Bundan sonra ne olur, yazın takımın başına gelir mi bilmiyorum.. Şimdi muhtemelen 5 hafta için Hagi gibi bir adam gelecek.. O adam da gelip takımı şampiyon yaparsa Abdullah Avcı yalan olabilir.. Gerçi muhakkak bir takım konuşmalar, garantiler verilmiştir ama futbol dünyası bu.. Ama bu davranışı için kaçıracaksa o şansı kaçırsın.. Hocalığı nedir, konuşmak için fazla erken.. Pek emin de değilim kendisinden ama kişilik olarak büyük bir sınav verdi, 100'ü de çaktı yıldızlısından..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

zaten bu görev için 2 numara küçüktü. iyi oldu bölesi. seneye gençlerbirliğinde başarılı olur umarım.

k.m

Mario Jardel dedi ki...

Abdullah avcı'nın takım içinde kilit yerlere neşteri vurabilecek kapasitede bir hoca olduğunu üzülerek söylüyorum ama düşünmüyorum.. Sevsekte sevmesekte kalli geçen sezon çok büyük bir operasyon yaparak birtek hasan kabze üzerinde soru işaretleri oluşturup takımın futbol tabiri olarak kazma statüsündeki bütün oyuncularını göndererek ilk operasyonu gerçekleştirdi ki bu oyuncuların orhan ak, cihan haspolatlı ve necati ateş gibi keçiboynuzu tadında futbol oynayan adamllar olduığunu söylememize gerek yok zannedersem..

Kalli aslında sezon ortasında da çok ciddi bir hamle yaparak takımın bir diğer kazma oyuncusu sabri sarıoğlu'nu da gönderecekti ki orda takımdaki abilerin bilhassa hakan abisinin derin futbol anlayışı ve kulisleri devreye girerek sabri tekrar affedildi ve işte o sabrinin son bir kaç haftadır yaptığı ve son gençlerbirliği maçında galatasaray adına ortaya koyduğu rezalet !!

Gelecek sezon içinde bu operasyona devam edilmeli özellikle hakan şükür'ün ağırlığını çektiği ve galatasaray'a fayda sağlamak yerine zarar getiren kulislere girişen oyuncularında teşekkür edilip takımla ilişkisi kesilmelidir. Galatasaray'ı bu anlayış düzüğe çıkarır.. Takım içersinde ağalık beylik kuran futbolcularla bu takımın hocasından daha çok hoca olduğunu yaptığı hareketlerle belli eden adamlarla galatasaray düzlüğe çıkamaz..

O sebepten ilerki sezonda baskılara boyun eğmeyecek ve gördüğü yolda ilerleyecek bir hoca şarttı bu malesef hakan şükür ile çok iyi ilişkileri olan arif erdem'in yardımcılığını yaptığı bir abdullah avcı yönetimi olamazdı.. O açıdan bu karar için bir galatasaraylı olarak mutluyum..

orkun dedi ki...

Yine Galatasaray'a hariçten gazel:

1. Hagi 5 haftalığına gelmeyi kabul eder mi?

2. Abdullah Avcı'yı ben de seviyorum ama bugünkü gazetelere göre, gelmeyi kabul etmeme sebepleri hem etik kaygılar hem de 5 haftalık bir süre önerilmesi (ki haklı bence).

3. Efendi efendi Bülent Ünder'i 5 haftalık getirip rahat rahat yeni TD için bakınmak en iyi alternatif değil mi?

mondo trasho dedi ki...

abdullah avcı reddeşiyle etik davrandıysa eğer, bu teklifi yapmanın etik olmadığını da otomatikman söyleyebiliriz. ama profesyonellikte olur böyle şeyler diyelim kapatalım üstünü.

Adsız dedi ki...

bence de etik bir davranı$ olmazdı avcı'nın $u kritik dönemde takımın ba$ına gelmesi. mondo trasho'ya katılıyorum, teklif de etik olmadı. bülent ünder statüsünde stajer bi hoca getirilip sezonun sonu görülmeli ve abdullah avcı getirilecekse eğer sezon sonunda getirilmelidir. ki zaten az çok konu$ulmu$tur yönetim ve avcı arasında bu konu. transfer listeleri vesaire..

ya abdullah avcı'yla görü$üp yerine daha büyük bi isim getirilirse? .. bu ihtimal de var. alberto zaccheroni ismi dola$ıyordu etrafta, bu da saçma olur bence. yedek antrenör statüsünde, kendini ispatlayamamı$ bir teknik direktördür hala benim gözümde zaccheroni. van gaal diyorlar, o da yalan olur.. lise kulislerinde dola$an isimler hep bunlar. laudrup diyorlardı medyada .. getafede kötü değil kendisi ki getafe'nin ba$ına da yeni geçti. benim içimden geçen isim ise hala lucescu, hala lucescu.. eğer albayrak'a amiyane tabirle yamuk yapılmasaydı lucescu kalli'nin gidi$iyle takımın ba$ında olacaktı direk.. luce'nin yemini vardı canaydın bu kulüpte olduğu sürece adımımı atmam diye, haklı da adam. canaydın elini eteğini hala çekmi$ değil kulüpten ama niye olmasın diyorum. sonuçta onun yöneticisi canaydın olmayacak, adnanlar var. :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.