20 Nis 2008

Akıl Oyunları


Bu akıl oyunları hadisesi benim pek anladığım bir şey değil futbolda.. Ama teknik adamlar özellikle çok kullanıyor.. Chelsea'nin başına geldiğinden beri ezik, sessiz, sinmiş bir profil sergilemesi nedeniyle eleştirilen Avram Grant kardeş de öğreniyor bu işleri yavaş yavaş.. Sorunlar yaşadığı Lampard ve Drogba'yla ilgili açıklamalarıyla ilk sinyalleri vermişti, CL'de oynayacağı Pool maçı öncesi Steven Gerrard hakkındaki açıklamalarıyla artık olduğunu da göstermiş..

Steven Gerrard listesindeki ilk oyuncuymuş Avram Grant'in, bak Allah'ın işine.. Mükemmel oyuncu, mükemmel karaktermiş Gerrard.. Onu bırak, bu sene Premier League'de yılın oyuncusu seçilecekse bu Steven Gerrard olmalıymış.. Cristiano Ronaldo noldu lan demedi mi muhabir kendisine, merak ettim.. Ben olsam sağlam dalga geçerdim.. Abramovich büyük bütçe ayıracakmış yazın, eline geçen parayla da saracağı ilk oyuncu Gerrard olurmuş Grant'in.. CL yarı finali öncesi açıklama bu.. Bu kadar kör gözüne parmağım şeklinde olmuyordu bu işler ama tecrübesiz tabi adam daha.. Sir Alex, Wenger ve Mourinho zamanında üçlüyü kurup kendi aralarında böyle geyikler yapıyordu, arada Benitez de katılıp kareyi tamamlıyordu.. Mourinho sonrası çok sessizdi Chelsea cephesi, Avram hocayla biraz daha şenlenecek gibi ortalık..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

Avram Grant gerçekten kaliteli bir hoca. Özellikle böyle bir manchester united'ın 3 puan gerisinde kalabilmek büyük bir başarı.Ayrıca arsenalin de önünde olmak.Bunun dışında aldığı enkaz, carling cupta final, fa de finalin eşiğinden döndü,+cl de yarı finaldeler.Jose nin biraz abartıldığını düşünenlerdenim.

Mario Jardel dedi ki...

Avram grant nasıl iyi bir teknik direktör olarak gösteriliyor anlam veremiyorum.. Adamın elinde dünyanın süperstarlarından oluşan bir kadro var.. Bakıyorsun mevkilere dünyanın sayılı savunma oyuncuları arasına john tery girer mi ? Girer.. Orta sahada frank lampard girer mi ? Ona da okey Peki forvette bu ilk 5'e shevchenko ile şu sıralar yılışık drogbayı'da herşeye rağmen dahil eder miyiz ? Ederiz.. Ama gel gör ki saha içindeki futbol ortada.. Chelsea 3 büyüklerin karşısında oynayan anadolu takımlarının taktikleri gibi defans yapıp skora yatıyor aradaki tek fark bunu tabiki anadolu takımlarından daha kaliteli oyuncularla yaptıkları için fırsatını buldukları kontra atak şanslarını iyi değerlendiriyorlar ama sinik ve kepaze futbolda ortada.. Guus Hiddink gündemdeymiş.. İnşallah chelsea'ye gelirde bizde şu dünya yıldızlarını göze hoş gelen bir futbolla izlemiş oluruz.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.