9 Ara 2009

Yeni Başlangıç


Dünyanın neresinde olursan ol hoca değişikliği taze başlangıçlar.. Değişim sonrası ilk maç gazları her ligden aşina olduğumuz durumlar.. Markus Babbel'in yerine gelen Christian Gross Basel'den alışkın bu serüvenlere.. İlk 10 dakikada 3 tane tokadı vurdular tecrübesiz Unirea'ya, işi bitirdiler.. Stuttgart üst turda.. Unirea'ya yakışırdı ikinci tur ama böyle bir sene için UEFA'da devam etmek de kötü sayılmaz.. Zurich'le ve Rubin'le, hatta APOEL'le beraber sezonun underdog katilleri oldular.. Çok seviyorum ben böyle takımları..

Barcelona ve Inter'in durumlarının son maça kalması bile bu grup adına güzel gelişmedir.. Kiev'e de bir teşekkür gitsin.. Son 10 dakikada Messi'nin pek denemediği frikiklerinden biriyle Avrupa dışında kaldılar.. Üzücüdür Gazzaev gibi UEFA şampiyonu bir hoca için.. Dynamo taş gibi bir takım ama Barcelona'dan 4 puan çalan Rubin, UEFA'yı hak eden taraftı.. Barcelona'nın 1-1'den sonra durmayıp kendilerini yakan Rubin'e yardımcı olmaları da her zaman için "rakibe saygı" başlığı altında takdir ettiğim Barcelona'ya yakıştı.. Valdes daha maçın başında yine bir gol hediye etti, ilk 15-20 dakika boyunca Pep'i ciddi anlamda endişelendirmeyi de başardı Kiev ama 1-1 CL için motivasyonlarını bitirdi, ikinci yarı da biraz fazla açık oynadılar..

Pool'un içerde Fiorentina'ya kaybı artık sürpriz değil.. 90'da yedikleri gol lideri değiştirmedi fakat.. (Edit: Değiştirdi) Olympiakos için de bir beraberlik ikincilik için yetiyordu.. Sahaya gençlerle çıkan Arsenal karşısında galip gelmeyi başardılar.. Günün adamı bu gruptan, Sinan Bolat.. Standard'ın UEFA için evinde AZ Alkmaar'a kaybetmemesi gerekiyordu.. 90. dakikaya 1-0 geride girdiler.. 90'da ileri çıkan Sinan Bolat golü çaktı ve Standard UEFA'da.. Yakışır Sinan'a..

7 YORUM:

ynwa dedi ki...

90'da yedikleri gol lideri değiştirdi dicektin sanırım tardini, zira 1-1 bitse lyon lider olacaktı. ayrıca gene o golü yemese liverpool seribaşı olacaktı yuropa lig için. şimdi un-seeded tarafında. gerçi benim umrumda bile değil o ayrı.

Parma Maniac dedi ki...

ynwa haklısın, genel averaja bakınca ben nedense üste Fiorentina'yı koydum yine.. Halbuki matematiğim de iyiydi.. Teşekkür düzeltme için..

Russell dedi ki...

lütfen, Galatasaray-Liverpool..

Can dedi ki...

Russell'a katılıyorum; Liverpool istiyorum. Başka turda karşılaşırsak, vizeydi,finaldi,ay sonuydu olmuyor; takvime oturuyor. Biraz bahis çalışmasıyla Anfield yollarını bile taştan ederim.

Svetlin dedi ki...

sevilla kupayı kaldırdığında da son dakika shakhtar'a golü palop atmıştı. sinan yoksa?

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Şaka maka Sinan ne kafa vurmuş be...Bizim Galatasaray kadrosunda varmı şöyle kafa vuran adam?

Messi'de devamını getirir umarım bu gollerin.

Frank Baumann dedi ki...

Rubin kazan gelsin; kar, yağmur, soğuk demeyelim eleyelim.

Stuttgart yöentimine de helal olsun, Babel'i tam zamanından yollamışlar. 1 hafta daha bekleselerdi, ne olurdu bilemeyiz:)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.