8 Ara 2009

Juve kümeye


Bizim UEFA'cıları da ilgilendiriyor tabii bu maçlar.. Juve mi Bayern mi pek fark etmez konjonktürde ama Juventus'un içine düştüğü durum ne olursa olsun facia.. İç sahada beraberliğin yeteceği maçın başında öne geçip sonra 4 yemek kolay başarılabilecek bir şey değil.. Inter'e muhtemelen fazla odaklanmışlar, kazandıklarına şu anda seviniyorlar mı emin değilim.. Van Gaal Almanya'da durumu biraz toparlayıp liderin de çok puan kaybetmesiyle zirveye tutunmuşken bu geceki sonuç kredilerden kredi beğenmesine neden olacak.. Ciro Ferrara'nın durumuysa tam tersi olur..

Beşiktaş'ın aldığı sonuç United'dan gelen haberle fazla üzüntü yaratmayacak.. Denizli de böyle korkunç bir 11 tercihiyle başladığı maçtan sonra United'ın kazandığına sevinmiştir.. Darbe üstüne darbe yiyecekti yoksa ki hakkıdır vuracak olanların.. Leonid Slutsky'yle bariz bir çıkışı var CSKA'nın ki çok karakterli top oynadılar bugün.. Futbol sahasında da hak ettiler son maçlardaki performanslarıyla CL'ye devam etmeyi ama bugünkü doping kepazeliğinden sonra her sonuca açık durum.. Yarın basında bol bol Almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık klişesini kullanacaklar.. Şu Milos Krasic de Zhirkov gibi bir transfer yapsın artık, yazık oluyor güzelim çocuğa o ligde.. Wolfsburg deplasmanında hat-trick'i çakan Michael Owen'a da selam olsun..

C'de Marseille, Zurich'in Milan'a ikinci çelmeyi taktığı gecede evinde Real'den 3 yiyip UEFA'ya hoşgeldi.. Juve ve Liverpool varken bir de Milan çekilmezdi, bizim yönden sonuç iyi.. D'den gelen takımsa Atletico.. Rezaletlerine yapacak yorum bulamıyorum..

12 YORUM:

imperial chekeke dedi ki...

d grubundan apoel geliyor

Parma Maniac dedi ki...

Atletico geliyor imperial chekeke.. UEFA.com'u öneririm puan durumları için..

pclion dedi ki...

APOEL gelmiyor, Atletico ikili averajda önde. Juve ise bu tur için tehlike oluşturmuyor bizimkilere, sonraki turlar için ufak bir değişiklik oldu. Bir de Juventus'un 8 puanla elenmesi üçüncüler sıralamasında bir değişiklik yapabilir...

imperial chekeke dedi ki...

ben ispanyol gazetesinden baktım :)
hem puanlar 3 er. ve madridin averajı daha kötü. iki takımında galibiyeti yok grupta. neden atletico olsun ki ?

http://www.marca.com/marcador/futbol/2009_10/champions/1a_fase/jornada_6/grupo_d/atm_opo/

şurdan görebilirsin

Parma Maniac dedi ki...

Çünkü genel averaja bakılmıyor aynı puanda, ikili averaja bakılıyor..

imperial chekeke dedi ki...

oki . o zaman ispanyollar kendi takımını eledi :)

Can dedi ki...

Yahu Juve kim, gelsinler hepsi. Hiç olmazsa adam gibi maç izleriz. Hem bizimkilerde sever böyle rakipleri.

Adsız dedi ki...

bence marsilya milandan daha tehlikeli

Adsız dedi ki...

Bu arada roket yoluna devam ediyor Parma ,önce Selby sonra Higgins olur mu dersin .Adaşınız hafiften bir reklamını da yaptı yayın esnasında ,yakışır :)

Ali Çayır

Parma Maniac dedi ki...

Ali Çayır haber verdiğiniz için teşekkür ediyorum, haberim yoktu kaçırdım sayılır yayını çünkü.. En azından bir teşekkür etme şansım olur :)

Ronnie formda ama çok zor gidiş yolu.. Kısa kesmesi ilk iki turu avantaj.. Selby'yi eler tahminim ama Higgins-Wenbo'dan gelen için bir şey demek zor şu anda.. Bu arada Higgins de garanti değil gibi orada..

Adsız dedi ki...

Rica derim ,Ronnie-Ebdon maçının hemen bitiminde Murphy - Ding maçının son frame'i yaınlandığı sırada sözü edildi .
Yol zor dediğin gibi ,umalım ki roket şu anki formunu devam ettirebilsin ,biz de güzel maçlar izleyelim
Ali Çayır

ahmetcan_48 dedi ki...

Valla hiç kusura bakmayın ama İtalya'nın en büyüğü Juventus'tur. Sdece tek bir maç için bu koca takımı yargılamak oldukça yanlış olsa gerek. Ne Parma ne İnter. İtalya'da tek bir gerçek vardır. Juventus ve diğerleri. FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!1

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.