17 Ara 2009

Inzaghi & Mourinho


2 gündür piyasada Inzaghi ve Parma haberleri var.. Dün Tommaso Ghirardi olmaz bu iş dedi, sanki o öyle dememiş gibi bugün gidip Galliani'ye sormuşlar ve ne tesadüf ki ondan da olmaz bu iş şeklinde cevap gelmiş.. Olayın aslı yaklaşık 2 hafta öncesi.. Durup dururken sezon sonu sözleşmesi sona eren ve Ocak'ta başka takıma imza atma şansını elde edecek Inzaghi'nin Parma'ya gideceğiyle ilgili spekülasyonlar ortaya çıkıyor.. Altyapısında muhtemelen Pippo'nun Serie A'da ilk olarak Parma formasıyla yer alması vardır.. Zira ne takımın ihtiyacı var, ne de kulüpten yapılan böyle bir istek..

Ghirardi 2 hafta önce yalanladı, bizim gittiğimiz yol belli ve böyle transferlerden ise gençlere daha çok şans vermeyi tercih ederiz dedi.. Son zamanlarda sakatlığı yüzünden azalan McDonald Mariga'yla ilgili satmayacağız açıklamasını da araya sıkıştırdı.. Ama öyle dememiş gibi yine ortaya çıkan söylenti, yine Ghirardi tarafından reddediliş ve sanki reddedilmemiş gibi olayın Milan tarafına taşınması.. Bunun ülkesi yok, garip hadiseler her yerde garip karşılanır.. Parma hali hazırda Lanzafame, Biabiany, Paloschi, Bojinov ve Amoruso'dan oluşan son derece geniş ve dinamik bir forvet rotasyonuna sahip.. Inzaghi gibi bir bitiricinin İtalya'da her rotasyona katkısı olur ama bunun minimum düzeyde seyredeceği kulüplerden biri Parma.. Milan formasıyla efsane mertebesine erişen bir oyuncunun da artık ayrılmaması gerek zaten takımından.. Bu sene çeşitli nedenlerle rotasyondan çıktı ama Maldini'ye 40'ı gösterenler Inzaghi için de biraz sabır gösterirler heralde..

Bir diğer haber yine Milan'dan.. Mourinho, gerek Eto'o'nun Afrika Kupası'na gidecek olması, gerek ana rotasyonda eksikliğini hissettiği bir forvet oyuncusuna dair medya aracılığıyla istekte bulundu.. Balotelli'yi genelde kenarda ve sistemi 4-2-4'e çevirmek için kullanıyor Mourinho.. Eto'o ve Milito'nun yanına istediği farklı anlamda bir oyuncu istiyor.. Ligin en çok gol atan takımı konumundalar ama hücumdaki üretkenlikten orta saha ve sistem odaklı sorunlar dolayısıyla fazla memnun olmadığını sık sık belli ediyor.. Moratti bizim kadromuz yeterli dedi.. Bildiğim Mourinho ilk fırsatta çakacaktır Inter yönetimine..

1 YORUM:

MBC dedi ki...

buarada interin sezon öncesi Twente´den aldigi Arnautovic büyük olasilikla tekrar Twente´ye yollanacak. (eger inter´de kalirsa bildigim kadariyla inter 9 milyon ödemeli..)

Ama Marinho son livorno kupa macinda bile oynatmadigina göre itaylan medyasina göre yolcu.
Sonradan Avusturyali olan Arnautovic kendine göre dünyanin en iyi futbolcusu olmak istiyordu.. pek basaramicak gibi..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.