18 Ara 2009

CL Son 16


Kura öncesinde önem kazanan konu Inter, Milan ve Bayern'i seribaşı takımlardan hangilerinin çekeceğiydi.. Piyango Milan, United ve Fiorentina'ya patladı.. Mourinho'nun onur mücadelesine dönüşebilecek, şimdiden açıklamalarını merak etmeye başladığım Inter - Chelsea eşleşmesi turun en bomba maçlarını ortaya çıkaracak.. Jose şanssız fakat Chelsea'nin de 2. torbanın bariz en iyi takım olan Inter'i çekmesi daha büyük şanssızlık.. Benzer sistemleri benzer oyuncularla oynayan iki takım.. Mourinho'nun Chelsea'ye yapacağı sürprizler illa ki olacaktır.. Inter'in elemesi eğer bir futbol sürprizi olacaksa ben öyle bir sürprizi şimdiden beklemeye başladım..

Barcelona ve Sevilla diğer turların tek bankerleri.. CSKA yeni hocayla bariz bir toparlanma içine girdi ama bu seviye için yetersizler, Sevilla da geçmişte sağlam tecrübe edindi.. Barcelona iki maçta da tarafına kasa atılacak tek takımı kuranın.. Zico yine son 16'da olumlu bir kura çekti.. Oyun kalitesi yönünden olmasa da takım kalitesi olarak 1. torbanın en zayıfı Bordeaux'yu çekti, bir sürpriz yaratabilir.. Milan - United ve Lyon - Real eşleşmeleri görüntüde çekişmeli ama özellikle Real'in bu turu rahat geçeceğini sanıyorum.. Porto - Arsenal çekişmesini de yine Lyon - Real'le birlikte ikinci turun en bol gollü eşleşmelerinin içine koyuyorum.. Bahis yönünden olabildiğince zor kuralar bence.. Barca dışında oynanacak takımı ilk bakışta seçmek zor.. Özellikle ilk maçlarda 2-3 maçlık combo'lar çıkarmak bile zor olacak.. Futbol keyfi adına bundan başka bir şey de istemezsiniz zaten..

Şimdi Galatasaray ve Fenerbahçe'de sıra..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

yazık oldu bizimkilere

Pamukk dedi ki...

ballı barcelona
bordeaux
chelsea
bayern
sevilla
real madrid
arsenal
man u

Quaresma7 dedi ki...

Bordeux'un 1. torbanın en zayıfı olduğuna katılmıyorum. Zira Barcelona'dan sonra en tatmin edici futbolu oynayan takım bana göre.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.