16 Ara 2009

,

Arıza Makukula


Tüm dünyada genç oyuncu tanımlarının yaş sınırı yavaş yavaş alta çekilirken sahaya çıkardığımız 20 yaş üstü futbolculara genç demek artık fazlasıyla abes.. Bugün Sturm maçında sahaya çıkan kadro 2-3 tecrübeli oyuncunun etrafına serpiştirilmiş "yarı" gençler ve kulübe oyuncularıyla ortaya çıkarılan bir yedek kadro.. Sezon başında kadroya girmeye başlayıp daha sonra piyasadan çekilen Serdar Eylik ve bugün ilk defa Galatasaray formasıyla sahaya çıkan Çetin Güngör bile 20 yaşındalar.. Çetin'in bugün topla ilk buluşmalarında yaşadığı heyecanın ekranlardaki yansıması bu sıkıcı ve değersiz maça anlam yükleyen az sayıdaki hadiseden biriydi.. Ama keşke 90'lı değil de, 93'lüyken bu halde sahaya çıksaydı Çetin.. O zaman gelecek adına umutlu olabilirdim..

Keita'nın sağda düşünülüp en uçta Aydın Yılmaz overrated'ına yer verilmesi sene başında Keita transfer edilirken yapılan açıklamalar ışığında biraz garip.. Kewell'ın son vuruşundan en uçta yararlanmak mantıklı ama "Sene başında sağ tarafa aynı zamanda merkezde forvet oynayabilecek birini arıyorduk, o nedenle Keita çok olumlu bir transfer." diyen Rijkaard için değişik bir tercih.. Mutlaka antrenmanlarda bir şey görmüştür ki oynatmıyordur.. Keita'nın sağda olduğu ve sürekli olarak iştahlı bir şekilde hücum etmeye çalıştığı maçta soldaki Serdar Eylik unutuldu.. Çırpı bacaklarıyla eline gelen fırsatlarda da ortaya bir şey koyamadı.. Normaldir, o bacaklar %50 oranında hacim kazanmadan da farklısını beklemiyorum.. Ortada Tobias, Ayhan ve Barış'la son 3 maçtaki düzeni devam ettirmeye çalışan takımın Ayhan'ın bir süredir kulübeye gelmesine neden olan pozisyon kayıplarıyla ilgili durumuna ilk yarıda devam edip ikinci yarıda daha disiplinli oynamaya çalışması da fırça tarzı aletlerin devre arasında kullanıldığının kanıtı olabilir..

Onun dışında konuşulacak fazla şey yok bu maçta.. 3-4 gündür blogda arıza var.. Açmak yarım dakika sürüyor.. 1-2 gün fazla takılmadım ama can sıkıcı olmaya başladı.. Eğer benzer sorun yaşayıp çözen ya da problemin neden kaynaklanıyor olabileceğini bilen varsa yorum ya da mailini beklerim..

9 YORUM:

Cem dedi ki...

galiba sitemeter.com yüzünden. bende noscript yüklü ve sitemeter.com sitesini engelleyince sorunsuz açılıyor.

Cem dedi ki...

tekrardan baktım da, 217.195.197.45 olarak gözüken siteyi de engelleyince sorun ortadan kalkıyor sanırım. sadece sitemeter.com değil yani.

Parma Maniac dedi ki...

zipparo sitemeter'la bir alakası yok gibi, devredışı bırakınca da değişmedi bende.. Alt tarafta oraya yüklenince ben de ondan şüphelenmiştim ama değilmiş.. Diğer bahsettiğin şeyin ne olduğunu bulamadım, nerden sardıysa başımıza..

Teşekkür ediyorum..

Othello dedi ki...

Sorun sitemeter degil, BIY bannerinin linkledigi javascript yavas yukluyor.

tobias dedi ki...

yorumlarda maçla ilgili kimse bir şey yazmamış.ben de yazmayazağım.öylesine kötü bir maçtı zira.tek diyeceğim aydın'ın gs forması ile çıktığı son maç olur umarım bu maç.

Parma Maniac dedi ki...

Othello onu da düşündüm ama neden sadece bende arıza çıkartıyor anlamadım..

firat selcuk dedi ki...

parma, sadece sende degil, ben de kendi bloguma hemen giremiyorum aynı sekilde.. dikkat ettim bekleme yapan blogların hepsi bizim gibi biy agına dahil olan bloglar, reklam kodlarının biri yuzunden oluyor muhtemelen..

Parma Maniac dedi ki...

Ben de tamamen benden kaynaklanıyor diye düşünüyordum artık.. O zaman ordan çözeceğiz.. Yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar teşekkürler..

Mario Jardel dedi ki...

parma aydın'dan pek bahsetmemişsin.. Bunu isminden bahsedecek futbol yeteneğinden dahi yoksun bir futbolcu olmasına yordum ben :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.