15 Eyl 2009

,

Panathinaikos - Galatasaray TNT'de


Haberin ekstra bir özelliği yok.. Doğan Medya maçlardan birini açık kanalda vermek zorundaydı.. Açık kanaldan verecekleri maçlar için yine doğal olarak deplasmanları tercih etmeleri mantıklı.. Ama Kanal D ve CNN Turk beklenirken onların seçimi medya savaşlarında yeni bir cephe açmak oldu.. Maç TNT'de ve tahmin edebileceğiniz gibi TNT Digiturk platformunda mevcut değil.. Digiturk'u alıp D-Smart'ı tercih etmeyenlere bir kurşun sıktı Doğan Grubu, başka bir anlamı yok bu tercihin.. Evdeki herhangi bir antenle TNT izlemek kolay olmalı, denemediğim için bir şey diyemiyorum.. Türksat, D-Smart ve Kablolu S-Bandında ise mevcut kanal.. Perşembe 20.00'de, Yunanistan'dan naklen..

19 YORUM:

Can dedi ki...

Bu adamların yaptıkları tam anlamıyla arsızlık. Terbiyesizlik hatta. Usulsüzlük yapmaları mümkün olmayınca bana göre etik olmayan birşey yapıyorlar. Nelerle uğraşıyoruz; zaten Ankaraspor da küme düşmüş. Muz Cumhuriyetine hoşgeldiniz!

Sezai Yıldırım dedi ki...

süpermiş o zaman helal sana aydın doğan

Adsız dedi ki...

tnt karasal yayında gayet net görüntü veriyor hatta en iyi görüntü kalitesine sahip kanallardan birisi. antensiz bile izleyebilirsiniz. tabi doğan gurubuna yakışacak bir hareket olmuş bu olay , o ayrı konu.

Adsız dedi ki...

galatasaray maçını cnn türk'e almışlar galiba. dsmart sitesinde öyle gözüküyor maç programı.

Parma Maniac dedi ki...

CNN Turk'un resmi sitesinde öyle bir haber yok adsız.. Ama Galatasaray'ın resmi sitede de TNT görünüyor kanal..

http://www.galatasaray.org/futbol/avrupaligi/haber/4794.php

Adsız dedi ki...

bilmiyorum yanlış bilgi olabilir ama, maçın yanına şampiyonlar ligi yazmışlar herhalde pek ciddiye almıyorlar.

http://www.dsmart.com.tr/hazirlik.aspx

Adsız dedi ki...

bir gün bu ufak hesaplarının içinde böğulup gidecekler

yazık...

os dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

federer-del potro maçı yazısı lütfen... clijsters'a da değinersiniz sevinirim.

blogger dedi ki...

tam aydın doğanın kanallarına yakışır bir hamle olmuş. yazklar olsun ki futbolumuz böyle insanların elinde oyuncak oluyor.

Adsız dedi ki...

servet grip olmuş defans yine sallantı da o kadar transfer yapıldı hala geçen sene bıraktığımız yerdeyiz. ulan haldun dedik bağrımıza bastık bi lincolnden kurtulup stoper-sağbek almadı şu takıma. bu defansla zor çıkarız atinadan.

Mario Jardel dedi ki...

ben bizde nasıl bir karasal yayın var bilmiyorum ama geçen sene şampiyonlar ligine bile şifre koyulduğunu, maçların kasten dondurulduğunu hatırlarım.. Ayrıca maçı azeri kanalı içtimai tv'de veriyor galiba.. Tek çanaklı dekoderlerle turksat 1c'de rahatlıkla izlenebilir..

Mesut Tok dedi ki...

Evet onlar rekabet ede dursun olan bize oluyor.D-Smart önceleri şifrsiz yayın yapıyordu avrupa maçları için.bu sene euro futbol diye bir kanal çıkardılar ve şifreli yaptılar.Bizde en azından deplasmanda ki maçları izliyebileceğiz.

Adsız dedi ki...

bu maci avrupadan da izleyebilecekmiyiz yoksa sifremi koyacaklar bilen varmi arkadaslar

Ufuk Çağdaş Erdem dedi ki...

tnt kablo tv de var mı yoksa yok mu?ben de kablo tv var ama tnt yi bulamıyorum ne yapmalıyım?

Parma Maniac dedi ki...

Televizyonun eskiyse S bandı olmayabilir Ufuk.. O zaman doğal olarak bulamazsın, ama değilse gözünden kaçıyor olabilir.. Şöyle bir durum var çünkü bildiğim kadarıyla.. TNT kabloda dönüşümlü yayında Nickelodeon kanalıyla.. Eğer Nickelodeon'u bulabiliyorsan tamamdır.. Akşam TNT'ye geçecek yayın..

Adsız Avrupa'yla ilgili bir bilgim yok..

Adsız dedi ki...

bas bas şifresiz diye ilan ettiler. ama maç şifreli

Clerk dedi ki...

resmen ayıptı terbiyesizlikti bugün yapılan. maç şifresiz diye bangır bangır bağırıp ilk saniyede şifreye geçtiler uyduda. diyeceksiniz normal antenden izle. olmuyor işte. normal antende tnt falan yok burada. istanbullular için bi sorun falan yok pek tabi ki ama aydın doğan sağolsun maçı bi şekile izletmemeyi başarabildi.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar euro futbol kablolu tv de warmış diyolar hiç duyan oldumu..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.