14 Eyl 2009

Djokovic vs. Federer


Pozisyon Djokovic'in neden sempatik bir oyuncu olduğunun kanıtı.. Tenis yenilmeyi bilenlerin, Djokovic gibi adamların oyunudur.. Bu eleman bunu bir adım daha ileriye götürüp kortu tiyatroya çevirebiliyor hareketleriyle.. Bu adama karşı artık elimden bir şey gelmiyor diyerek topa kıçını dönmesi şansını sonuna kadar zorlamaması olarak değerlendirilebilir mi? Bence hayır ama bu yorumu yapana hak verebilirim.. Klas sayıları alkışlaması, Federer vuruşlarındaki "ben napıyım artık ya" bakışları, jestleri ve mimikleri.. Djokovic'i Federer karşısında izlemek çok eğlenceli..

Bugün çok iyiydi, ama Federer 2-3 yıldır görmediğim uzay tenisi dolaylarında geziniyordu.. Ortaya çıkan mükemmel bir tenis, setler az farklı olsa da Federer'in maçın her anında hissettirdiği rahatım tavırlarıydı.. Bunu hissetmemizi sağlayan bir diğer şey Djokovic'in harika oynarken bile elimden bu kadarı geliyor saygısını korttaki her insana hissettirmesiydi..

Federer'in maç puanından önce aldığı abuk sayı tarihin en iyilerinden.. O pozisyonda winner atılır mı? Taraf Federer ise atılıyor işte kardeşim.. İzleyip diz çökmek gerek.. Finalde Nadal'ı eleyen Del Potro var.. Fedex US Open'da çok farklı ama rakip çok sağlam.. Müthiş bir maç olacak.. Ev koltuklarında yerimizi ayırttık, bekliyoruz..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

tenis yenilmeyi bilenlerin oyunu, yenilmeyi kabullenenlerin değil.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.