8 Mar 2008

Vizyon


Özhan Canaydın'ın bugünkü basın toplantısı hemen gazetelere yansıdı.. Hürriyet'ten bir paragraf alıyorum.. Galatasaray'ın 2000'den sonra neden bu hale düştüğünü, baştaki insanın nasıl bir vizyonu ve başarısı olduğunu göstermesi açısından..

Galatasaray'da görev yaptığı 6 yıl süresince hep keyif aldığını anlatan Canaydın, en mutlu anlarını, son yaşanılan lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası finalinde ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi 5-1 yenmeleri olarak gösterdi.

Bunun üzerine fazla bir söze gerek var mı? Daha acısı Canaydın'ın kendi açıklamalarıyla geliyor:

"Çok keyifliyim. Görevini yapmış bir insan olarak, bir Galatasaraylı olarak, bir miktar borcumu ödediğim kanaatindeyim. Galatasaray'a borcumuz bitmez. Güzel tabloyu gördüm ve bu en güzel dönemde bırakmaya karar verdim."


Gördüğün güzel tabloya ve en güzel döneme çakayım, sana bir şey olmasın Özhan Başkan.. Yazıktır ki şunu söyleyebilen insan 6 yıl başkanlık yaptı bu kulübe.. Ona mı, yoksa onu her kepazelikten sonra daha fazla oyla seçen, en son seçimde çatır çatır Canaydın'a oyunu veren 1615 akil adama mı kızmak lazım onu da bilmiyorum ama neyse.. Bir devir zannediyorum ki kapanmıştır..

Özhan Canaydın'a bundan sonra sağlıklı, o illet hastalıktan inşallah tamamen arınmış bir şekilde mutlu mesut, içinde sadece kendisi için Galatasaray olan bir yaşam diliyorum..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

Gördüğün güzel tabloya ve en güzel döneme çakayım, sana bir şey olmasın Özhan Başkan..

hislerime tercüman olmuşsun...

le & yasin dedi ki...

Gelecek olan kiside polat
bizi bir 6 yil daha bekliyor..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.