2 Mar 2008

,

Roma 4-0 Parma


Dün maçı izledikten sonra yalan oldu, yazamadım.. Yazacak pek bir şey de yok zaten.. Roma çok ağır geldi Parma'ya.. Hakikaten ilginç takım bu Roma.. Kadrosuna bakınca oynadığı topun altında olduğunu görüyorum devamlı.. Bu kadronun Serie A'nın en iyi kadrolarından biri haline gelmesi de aslında İtalyan futbolundaki gerilemenin başka bir göstergesi ama hocadan bağımsız olarak söylüyorum tabii ki bunu.. Kel manyak Luciano Spalletti süper işler çıkarıyor Roma'da.. Son zamanlarda formu kısmen yükselmiş, Inter'le rakip sahada başabaş oynamış bir takımı paramparça ettiler, iki top yaptırmadılar.. Sistemi de güzel abinin, feyz alacak insanlar olsa keşke! İnanılmaz tek taraflı bir maç oldu..

Domenico Di Carlo üzerindeki baskı artıyor Parma'da.. Lucarelli'nin gelişiyle (Dün niye yedek kaldı da Budan denen herif oynadı anlamadım, bi sakatlığı da yoktu bildiğim kadarıyla) belirgin bir yükseliş oldu futbolda ama bunu sonuca dökemediler.. Inter'in namağlupluk serisine son verecekken alınan yenilgi, Torino deplasmanında 4-1 öne geçmişken maçı 4-4 bitirmek gibi abuk şeyler yaşadı takım.. Ama özellikle Torino maçında hocanın da suçu yadsınamaz..

Fotoğraf maçı güzel özetliyor aslında.. Dün bir ikinci gol yedi Parma, acayip.. Falcone'nin yaptıklarıyla kendi kalesine yolladığı toptan sonra Panucci bile garip garip baktı bu salak napıyor diye.. Takıma bir sol bek, bir sağlam stoper (hatta Couto ölecek sahada artık 2 de olur) bir de rotasyona girebilecek sol açık lazım.. Ama asıl dert savunma..

0 YORUM:

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.