5 Mar 2008

Teddy Sheringham


41 yaşındaki Teddy dede de futbolu bırakacağını açıklamış nihayet.. Sene sonunda uzun kariyerine son veriyor sevimli abi.. Kariyeri boyunca ısınamayıp yıllanmış şarap olduktan sonra sevmeye başladığım bir adamdır bu.. Sahada bir bok yapmıyor gibi gelirdi uzun süreler boyunca.. Belki toyluğun verdiği bir yanlış anlamaydı bu.. Ama tilkiliğini farketmemek imkansızdı kendisinin.. Geç oldu ama güç olmadı..

İngiltere tarihinin topa en güzel vuran adamlarından biridir heralde.. Tertemiz bir vuruş stiliyle jeneriklik onlarca gol attı kariyeri boyunca.. Son senesinde de bıraktı Premier League'i, futbolun daha özüne döndü, Colchester'da attı gollerini.. Çeyrek asırlık şahane bir kariyeri arkasında bırakacak sene sonu.. Sevgi ve sayı duymamak mümkün değil bu abiye.. En azından benim açımdan..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

Resimdeki Colchester forması dikkatimi çekti de..Mavi ve beyazın en güzel tonları, sırttaki isim ve numaradaki özen, hatta reklamın konumlandırılışı..Çubuklu forma bu kadar güzel tasarlanır herhalde.Merak ettim markasını, diadora. Eh be kardeşim yapsana Sivasspor formasını da şöyle özenerek!!! Nedir bu türkiyedeki tasarım fukaralığı!

Adsız dedi ki...

Teddy Sheringham o müthiş M.United-B. Münich şampiyonlar ligi final maçının kahramanlarından.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.