4 Mar 2008

Servet - Holosko


Holosko için ligin üzerinde dedim derbiden sonra, onu biraz açmak gerek.. Aslında açmak değil de, bir örnek vermek gerekiyor sadece.. Pazar günkü Beşiktaş - Galatasaray maçı uzun süre sonra Servet Çetin'in ligde oynadığı en kötü maçtı.. Servet en son kötü maçını ne zaman oynamıştı peki? Benim hatırladığım 2-2'lik Vestel maçındaki çok kötü performansından sonra mükemmel bir istikrar gösterdi.. O maçta Servet'i bozuk para gibi harcayan adam kimdi? Filip Holosko.. Peki Beşiktaş maçında Holosko'yla karşı karşıya geldiği zamanlarda yıpranan, hatalara zorlanan, uzun süre sonra vasatın fazlasıyla altına düşen adam kimdi? Servet Çetin..

Hakkını vermek gerekiyor fakat.. 2-2'lik Vestel Manisa - Galatasaray maçında kaburgasındaki çok büyük sorunla oynuyordu Servet.. Pazar günkü derbiye de sakatlığı yüzünden çektiği ağrılar nedeniyle iğneyle çıktı yine.. Ama nolursa olsun, iğnelere, kaburgadaki çatlaklara rağmen Servet, Servet'tir.. Holosko'dan başka da kimse zorlayamıyor bu terminator'u..

3 YORUM:

Unknown dedi ki...

Bir Shevchenko bir de Holosko, ne çekiyorsa bu -ko'lardan çekiyor Servet, hızlı adamlar, arkalarına bakmadan gidiyorlar.. Gerçi Galatasaray derbisinde Holosko bana sahanın bittiğini algılayamamasıyla Fabio Pinto'yu hatırlattı.. Bir de Pinto yazısı bekliyorum sizden, ne oldu hiç bilmiyorum..

Adsız dedi ki...

başka kimse mi?ukrayna milli maçı ve milan fb maçlarında sheva'yı ilah yapmıştır tek başına arkadaş :)

Adsız dedi ki...

ağır, ilk hamlesi çok kötü, her zaman penaltı yapma potansiyeline sahip birde bunun üstüne feldkamp sayesinde teknik adına hiç birşey olmamasına rağmen kendini popescu sanıp oyun kurmaya, thuram sanıp dopla gitmeye çalışıyor, bu özellikler eğer servet'i terminatör yapıyorsa song için yapcağınız tanımlamayı merakla bekliyorum

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.