31 Mar 2008

Sene başından beri Galatasaray


Gelin birlikte bir beyin jimnastiği yapalım, sene başından beri Galatasaray'da hangi futbolcular hangi abuk mevkiilerde oynadı bir bakalım..

Hasan Şaş sol bek, Emre Güngör önlibero, Servet Çetin önlibero, Ümit Karan sağ açık, Ahmed Barusso sağ bek, Hakan Balta sol açık, İsmael Bouzid önlibero, Shabani Nonda önlibero, Servet Çetin ofansif orta saha/forvet.. Bunların hepsi bu seneki Galatasaray'da görüldü.. (Unuttuğum bir şey varsa ekleyebilirsiniz) Sonra Galatasaray neden başarısız.. Asıl konuşulması gereken böyle karman çorman edilmiş oyuncularla Galatasaray'ın hala Türkiye Süper Ligi'nin en büyük 2 şampiyonluk adayından biri olmasıdır bence.. Şampiyon olabilir mi? Bence dünkü maçtan sonra şansı kalmadı ama içeride Fenerbahçe'yle oynayacak ve gerçekleşmesi de çok garip karşılanmaz.. Bu zihniyetle yönetilen Galatasaray'ın hala potada olmasını konuşsun insanlar, başka bir şeyi değil..

Bir defol git be artık..

9 YORUM:

Adsız dedi ki...

sabri önlibero oynamıştı. hem de fener naçıydı yanılmıyorsam..

daha fazla defol demeye gerek yok. adamın zaten sene sonu gideceği açıklandı.

Adsız dedi ki...

sabri kadıköy deki fb maçında önlibero oynamıştı galiba.

Adsız dedi ki...

bir de hasan'ın denizli maçında sağ bek oynadığını hatırlıyorum.

orkun dedi ki...

Hariçten bir gazel:

Değişik bir açıdan bakarsanız da, Galatasaray'da yönetim TD'nin işine karışmama konusunda inanılmaz bir örnek sergiliyor. Biliyorum, "bu saatten sonra kovsan kovulmaz" durumu da var ama yine de Kalli nasıl bu kadar uç kararları alıp kütür kütür uyguluyor, hayret...

brk dedi ki...

leverkusen maçında barış tan sağbek yapmıştı ya da yapamamıştı

Adsız dedi ki...

linderoth 2 maçı sağ açık olarak oynamak zorunda kalmıştı.

L dedi ki...

arda'dan "10 numara" yapılmaya çalışılması da eklenebilir. serkan'ı en uçta oynatması da. panionios maçında ileri ikili arda-serkan'dı. 4-6-0 gibi bir sistemle.

bir de, nonda dışardaki bjk maçında "amc" oynamıştı.

mondo trasho dedi ki...

kalli çabuk çorba!
dök bardağa, su ekle, sıcacık iç!
afiyet olsun!

Adsız dedi ki...

kalli teknik direktörlük yapıyor. ayrıca sabri de futbolcu diye oynatılıyor. birde özhan canaydın eskiden başkandı. neyseki sonra değişti. benim aklıma gelen ilginçlikler bunlar.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.