23 Mar 2008

Hayırlı olsun


Karşısında rakip olsun, olmasın.. 2148 gibi çok iyi miktarda bir oy alarak başa gelmesi güzel oldu Adnan Polat'ın.. Össan abinin 1615 akil adamlı rekor seçimini bile geçmiş oldu, güzel oldu.. Taraftarın büyük bölümünün yıllardır beklediği bir hadiseydi Adnan Polat'ın Galatasaray Başkanı olması, o açıdan umut veriyor her ne kadar Össan abinin altında bazı büyük yanlışlar yapsa da.. Futboldan uzak durarak yöneticiliğini göstermesi yetecektir Galatasaray için..

Bir paragraf da Nazım Durak adındaki adam için açmak gerek.. Güzel reklam yaptı kendisi.. 2-3 gün düşmedi önemli spor sitelerinin ve gazetelerin manşetlerinden.. Liseci kafatasçıların kokoş karılarından en az bir 50-60 ameliyatı garantiye almıştır.. Fazlası da sıradadır muhakkak.. Güzel cilaladı kendisini ama her güzelliğin bir götürüsü de olacak elbette..

Hayırlı olsun..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

oy miktarı çok önemliydi. kulup içinden biri: "polat'ın rahat başkanlık yapması için en azından üyelerden yarısının seçime katılması adnan polat'ın da en az 2000 oy alması gerekiyor. bunları başarırsa kulübün desteğini almış olacak ve daha sağlam oturacaktır o koltuğa."

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.