12 Mar 2008

Gökdeniz yıldız değil


Bu kadar mı kokuşmuş olur bu düzen ya, bu kadar mı rezillik olur.. Daha dün geldi Trabzonspor başkanlığına.. 9 milyon euro kazanmışsın adamdan, normal şartlarda üçte birini görememen gerekir o paranın.. Utanmadan zaten Gökdeniz yıldız değildi açıklamasını yapıyorsun.. Bravo bu Sadri Şener'e, çok nitelikli bir insanmış.. Gökdeniz'i aşağılamanın sebebi ne? Çünkü gitmek istedi.. Yok değil mi böyle bir hakkı.. Karıştığı olaylar yüzünden ülkesinde anormal tepki görmüş, yıllık 1 milyon alıyor mu belli değil, üzerine Rusya'dan senelik 2.5 milyon vermişler.. Gitmek istedi, suç.. Giderken de beleşe mi gidiyor bazıları gibi.. Yoo, değerinin en az 2-2.5 katını kazandırıyor kulübüne.. Duacısı olacağına yöneticisi, Allah razı olsun diyeceğine Gökdeniz zaten yıldız değildi, yıldız adam şunları şunları yapar diye oyuncusunu eleştiriyor.. Sen daha dün geldin başa, 9 milyon euro getirebilecek bir projeye imza attın mı da adama konuşuyorsun saçma sapan.. Gökdeniz yıldızdır, değildir orası ayrı.. Ama kulübe 9 milyonu getiren oyuncu için gider gitmez bu açıklama yapılmaz.. Yapılırsa da adam olunmaz..

Sonuç? Bu yönetimden de cacık olmayacağı bence net bir şekilde ortaya çıkmıştır.. Geçmiş olsun..

2 YORUM:

msaylan dedi ki...

bence sen eleştirdiğin olayın kat be katını kendin yapıyorsun. bu yönetimden bir cacık olmaz diyerek. bir kere senin yeni başa gelmiş dediğin adam 14 sene bir fiil yöneticilik 2.5 sene de başkanlık yapmıştır geçmişte. futbol türkiye'de daha endüstri olamamışkan 94 yılında bu klübe 8.5 milyon dolar parasını bağışlamıştır. değil bir gökdeniz 10 gökdeniz satılsa aynı paradan onun yaptığı katkıyı yapamaz anlayacağın klübe. ama gökdeniz'e öyle davranması da hatadır o ayrı. hataya da hatayla karşılık vermek daha kötüdür, gökdeniz de bunu yapmamış gerçek bir trabzonspor'lu olduğunu göstererek başkanım benim babam gibidir diyerek taraftar tepkisini de yumuşatmıştır. Bir de şu var ki Gökdeniz'in başına gelenler başka bir futbolcuya olsa klübü çoktan bitirirdi onu TS kendi altyapısından kendi çıkardığı futbolcusunu bir kalemde silmeyerek zaten ona en büyük iyiliği yapmıştır. Gökdeniz de bu parayla birlikte bir nebze de olsa bunu karşılıksız bırakmamıştır.

shadow dedi ki...

biraz araştırıp öyle yazmanı rica edeceğim. Gökdeniz Trabzonspor'dan sene başına 2.6 milyon ytl alıyordu. Ve Sadri başkan az bile söylemiştir onun hakkında. Boşversenize! Aziz Yıldırım Tuncay hakkında sallarken el pençe divan bekler millet, Sadri Başkan laf etti mi hüküm verilir anında.İşini bilir o, taraftar olarak güveniyoruz...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.