5 Tem 2010

Yeniler


Bu sezona dair transferde yavaş gidiyor gibi görünen Galatasaray'da ilk idman bugündü ve fotoğraflar basına sızdı.. Son iki senede transfer arsızına dönen bizim taraftar eleştirileri abartmadan önce geçen sene Keita'nın 2 Temmuz'da, Elano'nun da 30 Temmuz'da geldiğini unutmasın tabii.. Geçen sene bütün parçaları baştan kurulan bir takım vardı ve bu sene takımın ihtiyaçları çok daha bariz ve belirli pozisyonlarda..

Önce yerli transferi bitirildi doğru olan şekilde, şimdi ise takımın kalitesine seviye artıracak yabancılar peşinde koşuluyor.. Geç kalınma ihtimali mevcut, iş bitiricinin dışlandığı bir ortamda her şeyi bekleyebilirsiniz artık Galatasaray'da.. Ama bana güven verenler yukarıda.. Çoğunluğa göre çok ışıltısız görünen bu beşli verilen paralar doğrultusunda bence bu sene için çok önemli kazançlar.. Batdal ve Ali Turan başta olmak üzere hepsinden net bir yarar sağlayacağına inanıyorum takımın.. Serdar Özkan dışında bu oyunun en önemli parçası haline gelen fizik güçten sonuna kadar nasibini alan bir dış görünüşe sahip bu elemanlardan yabancı transferi gelmezse Ali Turan ve rotasyon içinde Mehmet Batdal oldukça öne çıkan isimler olacaklar.. Balta'nın yeri Çağlar'ın gelişiyle ciddi anlamda tehlikede, daha bek Çağlar.. En zayıf bölgede rotasyon artırıcı Musa Çağıran ve bugüne kadar yabancıların şişkinlik yarattığı bölgede nihayet doğru bulunarak rotasyon için bir şans daha verilen Serdar'la takımın Türk havuzundan oldukça memnunum.. Şimdi Elano ve Kewell'ın durumlarına ve gidip gitmeyeceklerine göre yapılacak yabancı transferlerde sıra..

Rijkaard'dan gelen kokular rahatsız edici olsa da ben hala kafamda onun geleceğine dair sorunları ötelemeye devam ediyorum.. Dediği gibi çok güzel bir sene olsun, ondan sonrasının tasarrufu öne çıkacak yola göre zaten yapılır.. Önce, bu sene..

Sezon açılışı hayırlı olsun..

Fotoğraf: Hürriyet

7 YORUM:

koala dedi ki...

Mehmet Batdal'ı bilemem ama Ali Turan'ın takıma yerleşeceğini düşünüyorum. Çağlar konusunda ne yazık ki, ayrışıyoruz. Çağlar, bir bek olarak fazla savruk ve ağır. eğer ilk 11'de oynarsa, oynayacak stoperlerin fazlaca mesai yapması gerekecek. Ne olursa olsun, Hakan Balta o bölgenin en iyisidir Türkiye'de. En azından benim adıma

mirmak dedi ki...

Konu ile ilgisiz ama...

bu yazıyı okurken kız arkadaşıma, Batdal'ın boyunu gösterdim.Kendisinin yorumu battal boymuş hakkaten, oldu.

işin şakası oldukça uzun boylu imiş.

Umarım faydalı olur bize.

Adsız dedi ki...

Fotoğraf, Resmi site olmalıydı!

Adsız dedi ki...

rijkaarddan gelen kokular derken?

Adsız dedi ki...

çağlar'a ağır deyip, hakan balta bu ülkenin en iyi sol bekidir demek dünyanın en komik yorumudur hehalde. ben de birilerinin artık hakan balta'dan formayı almasını istiyorum ve çağlar bunun için çok ideal bir isim. 2 yıl sonra olsa da gerçek bir bek izlemek dileğiyle..hoşgeldin çağlar.

Parma Maniac dedi ki...

Adsız, geçen senenin ortasında sözleşme uzatacakken hala bunun gerçekleşmemesi ve önce hak etmem lazım demesi kötü kokular.. Geçen sene ben buraya bazı şeyleri kökten değiştirmeye geldim demişti, şimdi başarısız bir sezona rağmen ona güvenip sözleşmesini uzatmak isteyen yönetimi geri çeviriyor.. Ya memnun olmadığı bir şeyler var, ya da planlarında değişiklik.. Benim anladığım budur..

Adsız dedi ki...

adnan polat rijkaard ın "hak etmem lazım" dediğini söylüyor ve ekliyor; " bazı klüplerden rijkaard a teklif geldi" diye... kahinlik kasmaya gerek yok, herşey apaçık. sezon başarısız geçmeye meylettiği anda rijkaard kopacak demektir... net...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.