13 Tem 2010

Somon Forma?


Tanıtım gecesinden sonra yine detaylı bir forma yazısı gelecek elbette klasikleşmiş bir şekilde ama o güne kadar şu yukarıdaki fotoğrafla idare edelim.. Tek cümleyle değerlendirmem şu.. Eğer aynı renk şort olacaksa büyük fiyasko, siyah şort gelirse güzel bir alternatif forma olma ihtimali var..

Arkası tanıtımdan sonra..

13 YORUM:

pclion dedi ki...

Şort siyah olacak galiba, Palermo usulü biraz...

Borges dedi ki...

Bence Pembe-Siyah gayet güzel bir ecim olur. Pembe kramponlari da sevmistim cok, formayi da severiz. Degisiklik iyidir, estetik oldugu sürece.. Ama bu resim net degil, kötü görülebilir.. Mor gibi tutacaktir saniyorum.

Parma Maniac dedi ki...

Siyahla bence de güzel olur vallahi, geçen seneki mor formanın sorunlarından biri oydu bence.. Bu resmin gerçek olup olmadığını da bilmiyorum, soru işaretini o yüzden koydum zaten ama çok yakın bir şey olacağı kesin gibi..

BT dedi ki...

Telekom satırı göbeğe gelen forma mı olur?
Türk Telekom Galatasaray ile göğüs reklamı anlaşması yapmamış mıydı?

Parma Maniac dedi ki...

Eheh o güzel ayrıntı hakikaten, dikkatimi çekmemişti.. Ama kesim ve özellikle çizgiler (kol kısmı) bu seneki Beşiktaş formasında Adidas'ın kullandığı kalıba çok yakın.. Çok benzer bir şey çıkacaktır buna..

the_Q dedi ki...

tamam değişiklik iyidir güzeldir, hatta insan başta benimsemeyip sonrada hoşuna gidebilir, ama size sorum şu; bu forma içinize siniyor mu?.benim sinmiyor şahsen..

havyarsız dedi ki...

formanın tahtakale, aksaray yapımı olduğunu görebiliyoruz.(bkz: arka plan, ayakkabı kutuları vs.)

gerçek değil bu. yani orjinal değil. ancak buna benzer bir şey çıkar. kaliteli olur.

brk dedi ki...

@the_Q

5-6 kere giyiceklerse neden olmasın. artık dünyada her takımın bi alternatif forması var, ama bizim takım tutsun diye abartıyor neredeyse senenin yarısı onu giyiyor. kesinlikle öyle olmamalı bu sefer...
ama somun renk olabilir, hoş ben biraz daha geçen seneki barcelona forması gibi olur demiştim.

L dedi ki...

http://galatasarayformalari.blogspot.com/

Uprising dedi ki...

%90 kimse sevmemiş şaşırdım doğrusu şu forma mor formadan kötü müdür mor formada ilk çıktıgında begenilmedi inanılmaz eleştirildi hemde sonrası malum.somon formada da bizi aynı şeyler bekliyor.

Turiaf dedi ki...

yalnız hatırlayanlar hatırlar bu forma bana terim in 2.döneminde yapılan turkuaz formayı hatırlattı...o formanın hakan ünsal'ın üzerinde nasıl durduğunu galatasaraylılar hatırlıyordur sanırım...o forma yedi işte hakan ünsal ı...bu forma da birini yer mutlaka.. artık Cana mı olur hakan balta mı olur bilemem...

Liverbird dedi ki...

@Turiaf

Turkuaz dedigin pijama mavisi mi? :)

http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/Si1MXz-h24I/AAAAAAAAAwI/206kFoiQsN0/s400/2003-2004+4th.JPG

Ozkan Ulukok dedi ki...

@BT öncelikle göbek üstü reklam anlaşması konusunda haklısın:) Ama ben formayı beğendim denildiği gibi siyah şort ile de güzel olacaktır. Dolapta diğerlerinin yanına eklenecek elbette:)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.