19 Tem 2010

Juan Pablo Pino Galatasaray'da


Transferin bittiği Monaco'nun yeni kamp kadrosunda Pino'nun yer almamasıyla dün tamamen kesinleşmişti, bugün açıklama yapıldı.. Oyuncunun beklenenden geç gelmesi Fransa basınında çıkan bonservis pazarlığının uzaması teorisini doğruluyor.. Kewell'ın üstüne gelen Pino'yla takımın açık rotasyonu sanıyorum tamamlandı.. Keita sonrasında kağıt üstünde daha garanti bir oyuncu gelmesi tercihimiz olurdu ama yine önümüze konanı yiyeceğiz..

Oyuncuyla ilgili bilgim yok, net bir şekilde izlemişliğim de yok zira.. Hayatı futbol olan Arjantinli bir vatandaşla yaptığım muhabbet sırasında şans eseri ismini zikretmemle aldığım "El Magooo" cevabı dışında olumlu bir durum da yok şu anda.. Fransa'ya gitmeden önce oyuncu Güney Amerika'da hayli popülermiş.. Serie A ve EPL'den teklifler almış ama Fransa'ya gidiş gerçekleşmiş ve ondan sonraki performansına dair bir şey söyleyemiyorlar tabii ki..

Monaco'da 3 defa geçirilen 2 aylık sakatlık periyotları var ve bunlar son iki seneki Galatasaray için düşündürücü.. Takımda hiçbir hocanın favori oyuncusu konumuna gelememesi de buraya gelişi öncesinde büyük bir eksi.. Rijkaard'ın adamı mıdır yoksa yine yönetim tarafından mı transfer edilmiştir bu konuda da doğal olarak bilgisi yok kimsenin.. Her iki kanatta oynayabilmesi avantaj gibi görünüyor ama sadece solda görev alabilen Arda ve Kewell'ın varlığı bunu önemsiz kılacak.. Gelişiyle Serdar Özkan büyük bir çıkış yapmazsa sağ açığı ilk aşamada tapulayacak gibi duruyor.. Neler verebileceğini ise sahada göreceğiz..

Polat tarafından ortaya atılan 5 yabancı transfer vaadinden sonra Cana, Kewell ve Pino geldi.. Kewell transfer olarak görülecek mi Polat tarafından bunu da kimse bilmiyor ama en azından 2 oyuncunun daha gelişi kesin gibi.. Biri net orta saha.. Diğeriyse sürpriz olacak..

11 YORUM:

Unknown dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=RZ1IP2eYM_I

bu videoyu izlemeni tavsiye ederim tabi futbolcunun kimliği konusunda kesin bişey vermez böyle videolar ama arjantin e karşı kolombiya formasıyla yaptığı asist en azından kaliteli ve zeki bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor. Bu arada pino nun videoları 2.sırada

Parma Maniac dedi ki...

ozgurozbatir her futbolcunun çok süper 2-3 pozisyonu vardır hayatta.. Bunlarla değil de geldikten sonraki oyunuyla yargılayalım derim..

tara dedi ki...

konuyla alakasız.fikrini merak ettiğimden soruyorum.fenerbahçedeki transfer sesisziliği için ne düşünüyorsun. beceriksizlikmi?, yoksa fenerde sıcak para yok taraftarına çaktırmamaya çalışıyor.. yada ne?

Unknown dedi ki...

öyle tabiki mesela sabri nin uzaktan attığı golleri kesip videolasak izleyen gerrard sanabilir :p zaten dediğim gibi kesin bişey göstermiyo video ama en azından gelecek vadeden bir yetenek olduğu belli tabi monaco da bazı gollerini ve sağdan soldan bindirmelerini de izlediğim için de ayrıca biliyorum. Keita'yla kıyaslarsak daha o kadar olmadı belki ama ondan çok daha sorunsuz ve daha çok takım oyuncusu ve de en önemlisi belkide artık bize gelen bir oyuncu olmuş ve bitmiş yeniden canlanmaya gelen oyuncular değil avrupa sahnesine çıkmak için gelen futbolcular olmalı ve oralara çıkmalı bence

unknown dedi ki...

pino iyi güzel adam ama fazla bencil bir oyun mantelitesine sahip. eğer bu özelliğinden vazgeçmezse canımızı fena halde sıkar diye düşünüyorum. tutarsa eğer çok iyi transfer tribünlerin sevgilisi olur. hepimize hayırlı olsun

Parma Maniac dedi ki...

tara şöyle bir sezonun ardından Aziz Yıldırım iyi oyuncu getirmeden bitirmez o transferi.. Geç kalıyorlar mı onu onlar bilir tabii ama bize göre daha hazır bir yapı, daha toleranslı olabilirler o yüzden..

R-J dedi ki...

Good player and he will do a great job in Galatasaray
Regards,
http://transfersaqueneutral.blogspot.com/
(a blog about Football and NBA transfers)

Uğur ! dedi ki...

galatasaray okumaya geliyoruz, renkleri görüyoruz o da ne ezeli renk. belki yeni bir tema fazlasıyla iş görür..

berserk dedi ki...

vatandaş ilginç bir tip.
sağ kanatta serdar özkan oynar gibime geliyor.

nuri dedi ki...

Parma, Anderlecht sitesinde de duyurulmasina bakilirsa bayağı muhtemel gözüken Polak transferiyle ilgili de bir değerlendirme yazmayı düşünür müsün?
Transfermarkt'da gözüktüğü kadarıyla yakın zamanda geçirdiği bir cruciate ligament yırtığı sakatlığı var adamın 6 ay süren, ki bayağı korkuttu beni.

Parma Maniac dedi ki...

Nuri yalanlanmasa yazardık tabii bir şeyler ama şu anda pek de gerek kalmadı buna.. Yeni gelişmeleri bekleyeceğiz..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.