20 Tem 2010

,

Green Lantern


Bazı DC maceralarındaki rolünden başka bir ilgim yok karakterle ama hikayesi ilginç gelmiştir çoğu zaman.. Sinemanın çizgi roman dünyası üzerindeki etkisinin bir benzerini umuyorum bu film üzerinden de, iyi bir uyarlama gelirse belki de okumaya başlatır kendisini..

Son yılların yükselen fırlamalarından Ryan Reynolds'un görüntüsü basına bir süre önce yansıdı.. Kostüm konusunda genellikle en iyiyi çıkaran Hollywood yine güzel çalışma yapmış.. Bu Ryan Reynolds, X-Men Origins: Wolverine rezaletindeki Deadpool rolüyle benden tam puan almış, karakterin cırcır böceği özelliğini yaklaşık 5-10 dakikada mükemmel yansıtmıştı.. Ki gördükçe bu elemandan Peter Parker bile çıkabileceğini düşündüm ben.. Biraz boyu kısa olsaydı olabilirdi belki.. Green Lantern'da da fena iş çıkarmayacaktır.. Takvimleri ayarladık, filmi de oraya ekledik.. Martin Campbell ismi büyük umut vadetmiyor ama kötü olmayan bir uyarlamanın comic evrenine mutlaka birkaç katkı yaptığını göz önünde bulundurunca fazla da önemi yok.. Eh işte dedirtmesi bile yeterlidir..

9 YORUM:

The Mechanic dedi ki...

Smallville'deki Green Lantern'ı tercih ederim hacım...

Parma Maniac dedi ki...

4. sezonda bıraktım ben onu.. Lex Luthor'u dışında hiçbir şeyini tercih etmem ben onun :) Lana Lang ayrı tabii..

Adsız dedi ki...

Green Arrow yalnız o The Mechanic.

Adsız dedi ki...

Deadpool'u da bu oynayacak yahu başka bir filmde. Bence saçma bir tercih yapmış Ryan abimiz. Ki çok severim kendisini, Two Guys and a Girl günlerinden beri.

Back of the Post dedi ki...

Bu adam her role uyar uymasınada beni şaşırtan kısım Tardini şu, izlemişsindir Blade Trinityde ki king rolündeyken ki vücuduna bakın bu adamın, bir de wolwerine origins'teki. Bu kadar formdan düşülmez bence. Ama bu adam benim favorilerim arasındadır. Oynadığı her rol geveze oluyor o ne yapsın:)

Parma Maniac dedi ki...

Benim dikkatimi çekmedi Back of the Post ama olabilir..

Liverbird dedi ki...

Su anda vucudu muhtesem diye biliyorum, karin kaslari e-entertainment'taki her listeye giriyor :) origins icin makyaj falan yapmis olabilirler ne de olsa yandan yemisti deadpool. koyu renk sac gitmemis yalniz bence.

Parma Maniac dedi ki...

Yalnız şöyle bir şey var Deadpool'la ilgili.. Deadpool'u oynayan oyuncu farklıydı o filmde.. Reynolds sadece Wade Wilson halini canlandırdı, Deadpool daha zayıf bir tipti evet ama onu başkası oynadı.. Oradan yanıltmış olabilir..

CaRtMaNtR dedi ki...

Wolverine filminde Deadpool'u Scott Adskins adlı İngiliz bir oyuncu oynadı. Kendisinin dövüş stili hakkında fikir edinmek için Undisputed 2 ve 3 filmlerine bakılabilir. Elaman çok sağlam bir tekniğe sahiptir.

Her neyse Ryan Reynolds'a gelecek olursak komedi geçmişi dolayısıyla bencede çok iyi bir Spidey olabilirdi.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.