24 Tem 2010

Doğru Fiyat?


Sam Allardyce muhtemelen FM oynuyor.. Oyuna eklenen klişe basın açıklamaları içinde oyunculara gelen teklifte ortaya çıkan "ancak doğru fiyata gider" opsiyonu Allardyce tarafından dillendirilmiş Grella konusunda.. Uncle Sam bu oyunun en sağlam tüccarlarından biri (kötü anlamda değil).. Yapılan açıklamanın arkasının geçen seneki satışla doldurulması anlamlı ve Allardyce yeni bir oltayı atmış gibi görünüyor.. Hadiseyi bizim için ilginç kılansa Galatasaray'ın Grella'ya olan ilgisini resmen doğrulaması..

Görüntü Galatasaray'ın bu transferden bonservisi istediği seviyeye çekememesi nedeniyle vazgeçtiği yönünde.. Ben en iyi ihtimalle hazırlık maçlarında ve Dünya Kupası'nın açılış gününde Almanya karşısındaki hayalet görüntüsü sonrasında yönetimin yaptığı hatadan döndüğünü düşünüyordum.. Galatasaray'ın geçen seneki görüntüsünden sonra Grella'ya gitmesi bile müthiş anormal bir durum, ciddi anlamda hayal kırıklığı.. Eğer Sam Allardyce'ın çektiği fiyat yüzünden gerçekleşmediyse bu transfer Sam Amca'ya en güzelinden bir teşekkür gerekiyor.. Ben şu anda ettim hatta, evet..

4 YORUM:

Frank Baumann dedi ki...

Grella, oyun tarzı olarak Cana'ya çok benziyor. Sakatlık problemi olmasa Cana yerine alınabilirdi, şimdi ancak Cana'nın yedeği olur. Fakat elde Musa ve Sarp gibi önlibero varken, Canayı yedeklemeye gerek yok.

Bizim esas ihtiyaç duyduğumuz Ernst, Appiah, Aurelio gibi oyunu 2 yönüyle oynayan, hızlı isimler. Yurtdışına da çıkmaya gerek yok; Demirörenle anlaşılır, Fink cüzi bir bonservis ücretiyle transfer edilir.

Allerdayce da şimdiler de Heskey'i Villa'dan koparmaya çalışıyormuş. Villa fanlarının bir kısmı, Carew'i kestiği için hiç sevmiyor zaten kendisini:)

Can dedi ki...

ilk soyledigin(bonservis) sureci uzatti; ikinci soyledigin oldu daha sonra da. Galatasaray muthis bir yanlistan dondu.

Adsız dedi ki...

Parma konuyla alakasız olacak ama, Ankara Hukuk hakkında ne düşünüyorsun? Kardeşimi yazdırabiliriz de bi fikrini alayım dedim.

Parma Maniac dedi ki...

Eğer kendisi hukuk okumak istemiyorsa bulaşmayın derim adsız.. İdealistse bu konuda daha iyisi yok Türkiye'de ama en ufak bir gönülsüzlüğü varsa sonucu iyi olmayabilir..

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.