19 Ağu 2008

,

SporMax


Digiturk SporMax diye yeni bir kanal kurmuş, Lig TV'nin sadece Türkiye üzerine yayın yapması üzerine diğer organizasyonları da yeni bir kanalda yayınlayalım demişler.. Düşünce mükemmel.. Fakat kanal açılıyor, o da ne.. Eko-Spor ve Spor paketlerine sahip insanlar kanalı izleyemiyor.. Süper paket ve üstüne açık sadece kanal.. Spor izlensin diye Eko-Spor ve Spor olmak üzere iki paket çıkartıyorsunuz, içine Lig TV'nin dışında bir yığın kanal koyuyorsunuz.. Ama adında spor olan kanal bu paketlere girmiyor.. Ben spor kanalını spor paketlerinde izleyemeyeceksem neden para vereceğim ki bu yayına? Zannediyorum ki Şansal Büyüka Premier League yayınlarının Süper Lig yayınlarını ratinglerde sollaması üzerine düzenli olarak deliriyormuş geçen sene, ben hiç şahit olmadım ama duydum.. Parayı bastırıp bu ligi alırım, en pahalı paketlerin içine koyup herkesi mahrum bırakırım, böylece TSL'nin ratingleri yükselir, bunun hesapları içine girmişler.. İnsanlar ayda 70-80 milyon para verecek, yeni açılan bir spor kanalını onlara izletmeyeceksin.. Sonra Türkiye'nin dijital platformu diye reklam yapacaksın her yerde.. Ayıp denen bir şey var yahu..

Edit: Spor paketinde varmış SporMax.. Birçok yerde Süper Paket ve üstünü görünce olmadığını zannetmiştim.. Bu arada yorumlarda da görüldüğü gibi Eko-Spor'da da önce olmasına rağmen sonra çıkartılmış ve Digiturk'un sözleşmesine göre paketlerden bu şekilde kanal çıkartmaların yasal olmadığını söyleyenler var.. Görmedim, okumadım bilmiyorum ama Eko-Spor'da olmaması da büyük skandaldır bence SporMax'in..

9 YORUM:

Unknown dedi ki...

Çıldırdım resmen maç izlemek için ekran karşısına geçince, digiturk ile görüştüm, eğer ekospor paketlimle ayda 70 ytl'ye bu kanalı izleyemezsem kapattıracağım üyeliğimi. Aslında herkes böyle davransa, bütün aboneler şikayetçi olsa mecbur kalırlar..

torres dedi ki...

Digitürk'ün sitesinde Spor paketinde Spormax var gözüküyor ancak Ekospor'da gözükmüyor..Ben ay sonunda Trabzon'a geçince spor paketi açtırmayı düşünüyorumda NbaTv'den dolayı,inşallah spor paketinde vardır dedikleri gibi..

Adsız dedi ki...

burası türkiye!!!!!!!!

alt + 168 dedi ki...

inanılmaz şaşırdtıcı bi transfer.. kıskanadım açıkça. giricek 20 sayıyı kesin geçer ortalamada...

selaminko dedi ki...

Allah cezalarını versin. Futboldan soguttunuz be insanı. S.Ligi yok, EPL yok, TSL yok, UEFA CUP yok, Fortis T.K. yok ne bu be?

Adsız dedi ki...

Spormax,Spor Paketinde var ama Eko-Spor paketinde ilk başta olmasına rağmen sonradan çıkartıldı.

farawaysoclose dedi ki...

şimdi mazisinde digiturk aboneliği bulunmayan, altı üstü en basitinden bir uydu alıcısı olan basketbolsever TBL'yi izlemek için ne kadar bayılmak zorunda?

Parma Maniac dedi ki...

Eğer gerçekten SporMax'ten, şifreli bir şekilde verilecekse maçlar yaklaşık ayda 80 ytl..

farawaysoclose dedi ki...

mümkünse her ay bu kadar para ödeyince gelip bizim evinde salonunda oynasınlar!!

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.