26 Ağu 2008

Premier League'den (26.08.2008)


-Jose Mourinho ve Avram Grant'ten sonra Luis Felipe Scolari'den de kolay kolay forma alamayacak gibi görünen Shaun-Wright Phillips afacanına Everton ve Manchester City talipmiş.. Bu sevimli bücüre yazık oluyor hakikaten Chelsea kulübesinde..

-Bir ara Galatasaray'ın da gündemine girip Kewell ve Meira transferleriyle kıçı tavana vuran taraftarlar arasında pek de kabul görmeyen Lars Jacobsen Everton'la imzaladı.. Kötü adam tabi, gitsin Everton'da oynasın.. Di mi?

-Yine benzer şekilde Fenerbahçe'nin gündemine girip büyük Türk Futbol Profesörü Dr. Kubilay tarafından Türk futbolseverine tanıtılan Albert Riera için Liverpool'la Espanyol anlaşmış Liverpool Echo'ya göre.. Bonservis 8.2 milyon pound diyorlar.. Riera'yı da Fenerbahçe taraftarı beğenmemişti fazla.. Bu sezon Pool kanadında izleyip izleyip Sevilla Fatihi Uğur Boral'la idare ederler artık..

O değil de sevgili Benitez, Ryan Babel ne olacak?

-Gökhan İnler'in ani şekilde Arsenal gündemine girdiği haberleri çıkmıştı birkaç hafta önce.. Gökhan'ın menajeri Udinese'de devam edeceğini açıklamış Gökhan'ın.. Arsenal için de daha Gökhan için "çok erken" demiş.. 18 yaşında mı Gökhan, nesi erken ya?

-Daily Mail'de Stoke'un Gökhan Zan'la imzalamak istediğine dair bir haber çıkmış.. Hiç dayak yememiş Stoke yöneticileri, onu anlıyorum buradan..

-Arsene Wenger Senderos'un gidişiyle ilgili açıklama yapmış.. Silvestre'nin gelişiyle iyice kalabalıklaşan stoper hattında (Toure, Gallas, Djourou, Silvestre, Song ve Senderos) Senderos'un forma giymesinin zor olduğunu, o yüzden de göndermek zorunda kaldıklarını açıklamış.. Gittiği yerde çok daha rahat oynayacağından şüphem yok diye de eklemiş.. Milan'a laf mı sokuyor, yoksa sadece tespit mi yapıyor bilemedim onu..

-Portsmouth'un Sulley Muntari'nin gidişiyle oluşan boşluk için hedefi Thiago Motta'ymış.. Sağ bacağı eder belki Muntari'nin.. Kasarsa o da..

-Paul Ince Stephen Ireland'ı Blackburn'e getirmek istiyormuş.. Üzerinden saatler geçmeden Ireland cevabı yapıştırmış City'den ayrılmam söz konusu bile değil diye..

2 YORUM:

Adsız dedi ki...

teknik bir yazı kaleme al parma. çorbaya döndü kadro. ne olacak skibbe'nin hali?

bu arada hakikaten yazık oluyor wright'a. hayır o değil kendisi de çok üzülüyor.

ynwa dedi ki...

* stoke - g.zan söylentisi gerçek olursa 40 gün 40 gece bayram yaparım o derece. ama bu haberin doğru olacağını aklım mantığım almıyor.

* valla arsene wenger doğru demiş bence, müzmin sakat nesta ve 40'lık maldini'nin oldugu yerde forma şansını güle oynaya bulur senderos. milan kendi haline yansın.

* motta EPL'de 10 maç oynayabilirse tüm sezon sürpriz olur.

* sanırım babel'i sağ tarafa kaydıracak benitez. gerçi babel tipik bir kanat oyuncusu olmadığından sağ kanatta faydalı olması kolay değil, sıfıra inip orta yapma gibi özellikleri pek yok; sol tarafta ters ayakla içeri katederek esas meziyetlerini sergileyebiliyor ama kuyt'tan kurtulalım da gerisi hiç önemli değil.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.