28 Ağu 2008

Alberto Paloschi Parma'da


Serie B takımı olunca heyecanlandırıyor tabii böyle isimler.. Nasıl becerdiler bilmiyorum ama Paloschi'nin bonservisinin %50'sini sadece 2.5 milyon euro'ya almayı başardı Parma.. Parlattıktan sonra buradan da vuracaklar voleyi.. 90'a mı gider, tavana mı asarlar orasını bilmem ama..

Parma'da pek sıkıntı yok.. Serie B yolunun gözükmesiyle birlikte Luca Cigarini ve Daniele Dessena'nın gidişi garantiydi.. Cigarini için özellikle Juventus'u bekliyordum Claudio Ranieri bağlantısıyla ama olmadı.. İkisi de orta sıra takımlarının yolunu tuttu.. Dessena Sampdoria'da, Cigarini Atalanta'da oynayacak seneye.. İkisinden alınan toplam para da 9 milyon euro.. Yine takımın yetenekli ve Serie B kaldırmaması beklenen oyuncularından Andrea Gasbarroni de 4.5 milyon euro karşılığında Genoa'nın yolunu tuttu.. Domenico Morfeo Brescia'ya gitti bedelsiz.. Igor Budan kifayetsizi de seneye Palermo kulübesini ısıtacak.. Tulio De Melo'nun müzmin yedeği olarak kariyerine devam etsin Palermo'da..

Paloschi dışında gelenler kimler? Genoa'dan Julio Cesar de Leon alındı.. Serie A'da olsa bu ne lan denirdi muhtemelen ama B için pek de kötü bir transfer sayılmaz.. Seneye 10 numarayı giyecek Honduraslı.. Milan'dan Luca Antonelli yine Paloschi gibi co-ownership modeliyle bünyeye katıldı.. Bir de Empoli'den bedelsiz gelen Alessandro Budel var.. Geçen sene kiralık olan McDonald Mariga'nın da bonservisi alındı Helsingborg'dan ki belki de en önemli hamle o oldu takım için.. Önemli oyuncu olacak Mariga..

Ama asıl konuşulması gerekenler küme düşünce takımı bırakmayanlar.. Serie B yolu göründüğü gün Andrea Pisanu Parma'yı tekrar çıkartacağız diyerek taraftardan 10 puanı alırken asıl beklemediğim Cristiano Lucarelli'nin ve de Reginaldo'nun takımda kalmalarıydı.. Eğer başka kayıplar yaşanmazsa bu takım A'ya dönmekte fazla zorlanmayacak gibi görünüyor..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

andrea gasbaroni cm de ne oynardı.

Sheed dedi ki...

lucarelli'nin kalması beni de şaşırttı, paloschi ile iyi bi ikili oluşturacaklardır.. hazırlık maçlarında ben çok beğendiğim bu genci, city maçında milan adına sahadaki tek güzel şeydi mesela oyununu golle süsleyemese de.. üçlü turnuvalarda da gördüm aynı ışığı.. son vuruşunu biraz daha geliştirebilirse çok konuşulur ileride..

umarım ait olduğunuz yere geri dönersiniz emre abi kısa zamanda ;)

Adsız dedi ki...

galatasaraylı adam sarı lacivert takım tutar mı yahu? :D

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.