22 Ağu 2008

Real Madrid'de olmaz!


İşte transferi yılan hikayesine dönerek illallah dedirten oyunculardan bir diğeri.. Gün geçmiyor ki ortalık Robinho'nun Chelsea'ye transfer haberleriyle şenlenmesin.. Real Ronaldo'yu tırmaladı tırmaladı, şimdi de onları tırmalıyorlar.. Son yıllarda Real'den gitmek için bu kadar direten bir oyuncu hatırlamıyorum ben, ana rotasyona dahil parçalardan biri olarak.. Robinho da en sonunda yeter demiş ağır konuşmuş..

"I've told the president, the directors and the coach that my aim is to leave Real Madrid."

"I'm telling the truth. I want to leave and I have got the character to tell the press that I'm not aiming to stay at Real Madrid...I want to play in the Premier League next season."

"Chelsea have a great squad, a great team and their offer is good for me and for the team...It isn't because of money, it is simply because I want to leave. My personal aim is to be the best player in the world and that isn't going to be possible at Real Madrid."


Kısaca diyor ki: Ben Real'de kalmak istemiyorum, Premier League'de oynamak istiyorum.. Chelsea harika bir takım, teklifleri süper ama konu para değil.. Ben dünyanın en iyi oyuncusu olmak istiyorum ama bu Real'de mümkün görünmüyor..

Küfretseydi daha iyiydi bence.. Kıçına tenekeyi bağlayıp gönderirler sanırım artık.. Bu adamı tutacaksın da ne yapacaksın.. Bunu derken Robinho'yu mu eleştiriyorum? Adam çok net konuşmuş, ancak helal olsun denir bu kadar açık konuşan adama.. Chelsea'nin bu kadar ısrarına da şüpheyle yaklaşmak gerek fakat.. Scolari Mourinho'nun sistemini devam mı ettirecek bilmiyorum ama 4-3-3'ün sol kenarı için Robinho şekil olarak çok uygun görünüyor.. O sertliğe dayanabilir mi? İşte yeteneklerini kimsenin inkar edemeyeceği bu çocuk için EPL'deki başarısının sırrı yukarıdaki sorunun altında yatacak..

12 YORUM:

aşkın dedi ki...

Premier Lig denen ayı sürüsünde ne kadar adam geçebilirse Chelsea için o kadar kar olur.
Aynen dediği gibi, Real'de değil Chelsea'de iş yapar.Madrid'de kim onun ön plana çıkmasına yardım edecek ki

firat selcuk dedi ki...

"madem ki karşıda messi var, bizde de eşdeğeri bir adam olsun" mantığı ile gelmişti real'e.. messi'nin yakınından bile geçemedi performansı.. parlak geçmesi beklenen kariyer nasıl buruşturulup çöp tenekesine doğru sallanır bunu gördük robinho ile.. o buruşturulup atılan kağıt ya çarpıp geri dönecek çöp kutusundan ve son bir şans olacak, ya da tam isabet olup diğer çöplerin arasına karışacak.. bu ikisinin ortası bir ihtimal kalmadı sanırım robinho için..

Ögeday Karabulut dedi ki...

Futbolda gitmek isteyen oyuncuyu tutmanın bir anlamı yok kesinlikle. Robinho bu saatten takımına ne fayda getirir ne istikrar sağlar.Real iyi bir fiyata Chelsea'ye vermeli.

Hem Real Madrid'imize adam mı yok :)

Adsız dedi ki...

geç de olsa bulmuş doğru yolu, franconun çocuğu olmamayı seçerek.

Adsız dedi ki...

santos ta da bözle yapmıştı.adam transfer konusunda agresif ve net.

Adsız dedi ki...

galakside beyaz forma varken real madrid dışında başka bir kulübü seçen birisi olarak zeka katsayısını belli etmiş. çok mu realli yorumladım? evet galiba..

Adsız dedi ki...

her zaman valenciada gormek istedigim bir topcudur, insallah oda gerceklesicek 30larina geldiginde.

ynwa dedi ki...

bu arada real madrid resmi olarak açıkladı oyuncunun bu isteginin yerine getirelecegini. işte büyük kulup böyle olunur, gitmek isteyen türlü çirkeflikler yapıp tutulmaz, tabi eğer 'büyük' takımsan.. o büyük formaya oyuncu mu yok? yolu da açık olsun. 38-40 milyon euro civarı bir paraya transferin bitmesi bekleniyor bu arada bir kaç gün içinde.

Adsız dedi ki...

messi'nin karşılığından çok ronaldinho nun insan üstü performansına karşılık alınmıştı bu itici adam.tarihte bu kadar overrated bir adam daha olamaz kanaatimce.

forvete koysan oynamaz,kanata koysan oynamaz,forvetin arkasına koysan oynamaz.yapabildiği tek şey 10 deneme sonrasında karşısındaki adamı geçebilme ihtimaline sahip olması.o da salon futbolundan gelen yetenekleri sayesinde.klasik halı saha topcusu işte daha fazlası değil.

Adsız dedi ki...

hey allahım hala franco diyorlar. ya he he franco tabi. yaşıyor zaten.

aşkın dedi ki...

Aslında Messi - Ronaldinho'ya cevap vermekten çok mecburiyetten alındığını düşünüyorum.Galaktikos dağıldıktan sonra artık tek zengin Real Madrid değildi ve yıldız oyuncuları takımlarından koparmak eskisi kadar kolay değildi.Eski durumla doğru orantılı olarak bugün Ronaldo ve Kaka'nın ikisini birden çoktan Madrid'de olmalıydı ama o koşullar artık yok.
Bu yüzden genel politikanın dışına çıkılarak henüz kendisini ispat etmemiş Robinho alındı.Tutmayacağı daha baştan belliydi.
Galacticos politikası bu şekilde faydadan çok zarar getirdi, o yıldızlar olmasa Kaka gibi yıldızlar gençken Madrid'e gelecek ve biz bugün oturmuş sağlam bir takım izleyecektik.Israrla Figo - Zidane - Ronaldo gibi yıldızların posasının çıkması beklendi, tam yenilenme zamanı gelince de piyasada alınacak yıldız kalmadı.
Lig Barça'nın ikramlarıyla alınır ama Sneijder - Van der Vaart gibilerle şampiyonlar ligi artık hayal.Geçmiş ola..

Adsız dedi ki...

robinho akıllı olsun akıllı!

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.