12 Ağu 2008

Carlos Cuellar Aston Villa'da


Meira gibi bir şey bu Cuellar da.. Dev gibi, korkutucu bir herif.. Zordur böyle defanslar forvetler için.. Gece görsem korkarım ben bunu, forvetler maçlarda yaldır yaldır kendisine doğru koşarken görüyor bu adamları.. Allah düşmanıma vermesin..

Geçen sene Rangers'ta müthiş bir sezon geçirip yılın futbolcusu seçilerek 2 ödül kazanan (ki fotoğrafta elinde tuttuğu ödül bunlardan biri.. -Clydesdale Bank SPL Player of the Year ödülü- ) Cuellar Aston Villa'ya transfer oldu.. Bedel 8 milyon pound.. Kontratında bu fiyatı getiren olursa Cuellar gider yazıyormuş.. Martin O'Neill parayı bastırıp götürmüş elemanı Birmingham'a.. Her zaman underrated kaldığını düşündüğüm Martin Laursen'in yanına çok iyi bir parça Cuellar.. Aston Villa da çok göz önünde olmayan ama yararlı adamları almaya devam ediyor.. Brad Friedel, Steve Sidwell, Luke Young, Nicky Shorey, Curtis Davies ve şimdi de Carlos Cuellar.. Nicky Shorey ve Curtis Davies hariç (bu oyunculara verilen paralar açıklanmadı) transfere harcanan para 21 milyon pound'u buldu Aston Villa'da.. İlginç tabii..

5 YORUM:

Sheed dedi ki...

curtis davies'e 8 milyon pound verdiler diye biliyorum, biraz fazla gibi sanki.. o'neil'ın elinde zaten yeterince iyi bi kadro var, bu nedenle böyle ince ayarlar yapmak istedi belki, yine de ince ayar için çok para verdiler.. carew geçen sezon vasat bi görüntü çizdi, buna rağmen bi forvet ransferi gelmedi, enteresan.. davies'e verilen 8 milyon pound, west brom'un tüm yaz transferini finanse etti nerdeyse..

cuellar ve davies ile mellberg'in yeri fazlasıyla doldu, bouma da gidebilir deniyor.. savunmaydı geçen sene asıl sıkıntı zaten, agbonlahor ve a.young hücumun çaresine bakar :) ben villa'dan umutluyum bu sene, yine de bu martin'in parayı çarçur ettiği gerçeğini değiştirmez..

Adsız dedi ki...

o'neill ezilir bu kadronun altında, kaldıramaz. 6 hafta veriyorum.

tarık sektioui daşgün

pclion dedi ki...

Martin Laursen konusundaki görüşüne özellikle katılıyorum hocam, bu kadar komple bir defans oyuncusu için biraz arka planda kaldı. Milan'da da çok iyiydi zaten, İtalyan lobisine kurban gitmişti orda...

ynwa dedi ki...

sheed'in dedigi gibi villa'nın sıkıntısı savunmada ve kaledeydi. şimdi bakacak olursak; kalede friedel, geride de luke young - laursen - cuellar - shorey dörtlüsü oldukça şık gorunuyor. barry de muhtemelen kaldı takımda. ayrıca sidwell de güzel bir takviye orta alan için. kısaca villa için herşey güzel gorunuyor ancak sorun şu ki diğer başaltı takımlar da çok nokta transferler yaptı bu sene ve villa'nın işi bu sezon da kolay olmayacak. tottenham, pompey, everton, villa ve city arasındaki uefa savaşı bile ayrı bir tat katar bu sene EPL'ye. şu takımlardan birinin ligi 9. bitirecegini dusununce insan hayret ediyor dogrusu.

ynwa dedi ki...

bu arada ilginç bir not; bu sezon transfer sezonundaki net(alış - satış) harcamalara bakınca aston villa, barcelona ile birlikte ikinciliği paylaşıyor 41'er milyon euro ile. ilk sırada ise sürpriz birisi var, 46 milyon euro ile fiorentina.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.