29 Ağu 2008

Louis Saha & James Milner


Andrew Johnson'ın Fulham'a gidişiyle oluşan boşluğu Louis Saha'yla doldurdu Everton.. Böyle bir adamın United'da bu sene oynamayacağı bu kadar belliydi bu derece arka planda kalmasını aklım almıyordu.. Hatta içten içe Galatasaray neden United kapılarını aşındırmaz diye de soruyordum kendi kendime.. Sakatlıklardan çok çekti ama şu son günlerde sanmıyorum ki David Moyes Saha'dan daha iyisini bulabilsin.. Fiyat da açıklanmamış, bazı yerlerde free yazıyordu ama Moyes'in açıklamalarından oldukça ucuza gittiğini çıkarmak mümkün..

James Milner da Martin O'Neill'ın transfer hastalığının sonuncusu olarak Villa'yla imzaladı.. Leeds United'ın 2000'li yılların başındaki klas döneminin genç jenerasyonundan bir oyuncu Milner.. 5 yıldır çok sağlam geldiği söylenir ama zaman zaman parlayan potansiyelli bir genç olmaktan ileriye gidemedi hiçbir zaman.. Hala 22 yaşında, önünde hala zaman var. Bu bakımdan Martin O'Neill onun için doğru hoca olabilir ama Villa transfere bu kadar para harcamışken bir de bu çocuğa verilen 10-11 milyon pound bana fazla geldi.. Son şansıdır bu Milner'ın, burada da tutunamazsa kendisi için sıkça kullanılan ifadelerden potansiyelin sol tarafına "harcanmış" da eklenecek..

1 YORUM:

ynwa dedi ki...

sakatlıklardan başını kaldırabilmiş olsaydı ferguson onu kesinlikle satmazdı bence hele ki böylesine bir forvet krizi yaşarken. ama adam sezonun dörtte üçünü sakat geçirdiğinden fergie de bir yere kadar sabredebildi sanırım. united'ın da kalan iki gün içinde bir forvet transferi yapacağı da kesinleşti diyebiliriz, berbatov yollara düşmüştür bile.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.