13 Ağu 2008

Lincoln Wolfsburg'taymış


Cüneyt Karakaya imzalı Fanatik haberi bu.. Aynısını geçiyorum:

Galatasaray´ın yıldız oyuncusunun Alman kulübü yöneticileriyle anlaştığı ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
13.8.2008

İstenileni veremedi
Sarı-Kırmızılılar’da şok gelişme... Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle istenilen performansı gösteremeyen, sezon başında ise ülkesinden geç dönen Cassio Lincoln’ün Almanya Bundesliga takımlarından Wolfsburg’la anlaştığı söyleniyor. Sambacının önümüzdeki günlerde Almanya’ya giderek resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bilindiği gibi Lincoln ülkesinden geç döndüğü için, Galatasaray yönetiminden 104 bin Euro ceza almıştı.

Takviye yapılacak
Bugün Steaua Bükreş karşılaşmasında forma giymesi beklenen Brezilyalı süperstar, buna rağmen Wolfsburg’un UEFA mücadelesinde Yeşil-Beyazlılar için ter dökebilecek. Galatasaray yönetiminin bu gelişmeden sonra teknik direktör Michael Skibbe’nin isteğine göre harekete geçeceği ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmaları halinde bir yabancı golcünün yanı sıra, bir de orta saha için yabancı transferi gerçekleştireceği ifade edildi.


Bu da Galatasaray Resmi Sitesinin anında cevabı:

Fanatik Gazetesi’nin bugünkü sayısında Cüneyt Karakaya imzasıyla ve “Lincoln Wolfsburg’ta” manşeti altında yer bulan haber tamamıyla asılsızdır.

Galatasaray’ın her önemli karşılaşmasından önce ve özellikle de maç günlerinde buna benzer asılsız dedikoduları gazete sayfalarına haber olarak taşımayı gazetecilik olarak addetmiyoruz.

Özellikle de Kulübümüzü devamlı olarak izleyen muhabir ve yazarlar arasında bulunmayan bu muhabirin bu tarz girişimlerinin maksatlı olmadığını düşünmek mümkün değildir.

Bu haberlerin gazete sayfalarında yer almasını hoşgörüyle karşılamadığımızı hatırlatır, Galatasaraylı taraftarları kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz bu tarz haberciliğe karşı uyarırız.


Hakikaten neye hizmet ediyorsun Cüneyt Karakaya? Steaua maçının olduğu gün sözleşmeli futbolcuyu, Galatasaray izin vermeden hiçbir yere gidemeyecek olan topçuyu Bundesliga'ya transfer etmekle ne kazandın? Alıştık yalan haberlere o sorun değil, ama sezonun en önemli maçlarından birinin olduğu gün şu haberi yapabilmek nasıl bir kişilik ister onu çözmeye çalışıyorum ben.. Tebrik ederim Cüneyt, çıktın kulübün manşetine.. Ama bakalım bir daha girebilecek misin o kulüpten içeri..

5 YORUM:

Adsız dedi ki...

azizyıldırım gerekli yardımı yapar merak etmesin.

fyckreth® dedi ki...

off be ne aziz yildirimmis bu yaw!! yakinda ergenekon ayagina da alirlar Aziz agayi..

Adsız dedi ki...

bu arkadaş içimizdeki halil özer değil miydi?

peralta dedi ki...

haber sinir bozucu da olsa birçok galatasaraylı gitse de kurtulsak demiştir eminim. şimdi steau maçının olduğu gün böyle bir haberin yapılmış olmasından yola çıkıp "işte fenerli medya" diye sallamak daha mantıklı görünse de, en mantıklısı galatasaray'a bir yılda HİÇBİRŞEY vermemiş lincoln'ün 4-5 milyon euro ya bir alman takımına kitlenip, yıllık ücretinden de kurtularak 7-8 milyon euro kadar kar edilmesidir. üstelik kaliteli bir sağbek ihtiyacı gün gibi ortadayken...

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Bu essegin nikah sahitligini kimin yaptigini hatirliyor musunuz? Özhan Canaydin. Siracinin sahidi bozaci misali.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.