31 Ağu 2008

,

Kayserispor 0-0 Galatasaray


İlk 30 dakikadan ve ikinci yarıdaki oyundan memnunmuş Skibbe.. Tebrik ediyorum.. Ondan başka yeryüzünde bu maçtaki Galatasaray'dan memnun olan başka bir insan var mıdır? Pek sanmıyorum..

Steaua maçından önce formsuz olan ve forma girene kadar kesin olarak oynamayacağı açıklanan De Sanctis kalede.. Ki kaleci diye bir şey varmış gerçekten, Mondragon sonrasında hatırladık tekrar.. Skibbe'nin sezon başından beri ağzından düşmeyen Lincoln yedek, 0-0 giden bir maçta son 15 dakika bile girmiyor.. Bu iki hamleyi kim açıklayabilir.. Ya Skibbe kendi kendini tekzip ediyor, ya da bir yerlerden müdahale var.. İki durum da feci.. Skibbe'yle ilgili umutlar azalıyor.. Arda ve Kewell'la ilgili sol ve sağ kanatlar konusunda bile bir sonuca varamamıştı, bugün Kewell ilk yarı forvet arkası, ikinci yarı sol açık.. Arda tam tersi.. Adamlar da bir şey anlamıyor ki oynadıklarından.. Aydın dökülüyor sağ tarafta, yerine Lincoln girmiyor.. Hadi Lincoln girmedi, Baros oyuna girerken Karan çıkıyor.. E madem işletemedin sistemi 4-4-2'ye dön, bu Kayseri'nin üstüne gelmeyeceği de belli olmuş..

Bek problemini (sadece sağ taraf değil) halledemeyen Galatasaray'ın başı daha çok ağrıyacak.. Galatasaray'ın en dibine dinamit döşeyip kötü futbolun 1 numaralı sorumlusu olan Lincoln'ün yokluğu da takıma çok yaramış.. Bu açıdan da bir teşekkür lazım Lincoln müdahalesini yapan şahsa.. Her kimse artık..

15 YORUM:

DoGaN dedi ki...

Bende lincoln hakkında soylediklerine katılıyorum anlamıyorum ki adamdan ne istiyorlar adam kosuyor basıyor gidip kendi korner cizgisinde top kapıp getiriyor her mac asist yapıp gol atmaz ki..Onemli olan mucadele etmesi..Madem bu kadar yıldız ofansif oyuncun var onların hepsinin oyanayacagı bi sistem bulacaksın olmadı 3 stoperle oyanyıp 5 ortasah 2 forvet falan yapcaksın ama oyantacaksın...Ama yinede skibbe hakkında konusamk icin erken 10. haftada falan yorum yapmalıyız bi kac avrupa amcını gorelim zorlu maclarını gorelim baklım...

Adsız dedi ki...

bek problemi iki kanatta da mevcut tardini, sana katılıyorum.

bir de aydın, sakatlıktan yeni çıkmasından mıdır nedir hiçbir şey oynamadı bu maçta. fizik olarak da konya maçından bu yana geçen 2 senede pek üstüne koyamadığını düşünüyorum. aman diyim.

Adsız dedi ki...

son cümleyi tam anlamadım.

lincolnün yokluğu yaramış kısmını.
burda ciddi misin? yoksa ironi mi?
bence lincoln bu maçta sonradan dahil olabilirdi. sonuçta iş yapacak bi adam.

Adsız dedi ki...

daha önceki postlarda söylemiştim. şimdi bir kez daha tekrarlıyorum: kewell ve lincoln'Ün bileti kesilmediği müddetçe bu takıma rahat yok.

apaç

Parma Maniac dedi ki...

Evet ironi isimsiz.. Açıklamamam gerekiyordu bunun ama bende hata demek ki, anlatamamışım :)

Adsız dedi ki...

oha. kewell mı daha dün bugün 2 ya.

Adsız dedi ki...

sabri'nin yokluğunda linderoth oynıyacak o bölgede galiba. en azından bu süreçte sola volkan ya da alpaslan'dan biri monte edilemez mi abi? hakan balta'nın hücuma katkısı yok denecek kadar az.

senad bosiva

Adsız dedi ki...

bu arada servet fenerbahçe günlerine geri mi dönüyor yoksa geçici bir düşüş mü. buna da bir el atmak lazım sen n dersin tardini?

Adsız dedi ki...

----------morgan---------


sabri--servet--meira--volkan--


barış---ayhan---topal---arda--


-------nonda-------baros-----


bence bu oynamamız gereken düzen. lincolnsüz ve daha takım gibi.

kemal

Adsız dedi ki...

ronaLdo ya da ronaldinho yoksa arda oynar solda. ben bunu bilir bunu söylerim. kewell ile lincoln yüktür bu takıma ve hep yük olarak da kalacaktır. fazla dream team hayallerine kapıldık. unuttuk geçen seneki şampiyonluğun en büyük mimarlarının mehmet topal, athan akman olduğunu.

apaç

Adsız dedi ki...

bir soru.....

kewell bu takıma yük bu takıma gereksiz diyenler acaba kewell alınınca yada süper kupa finalinde girer girmez 1 gol 1 asist yapınca ne dediler.

ne olcak şimdi kewell gibi adamı üstelik sezonun flaş transferini yedek mi bırakacağız ?

benim takımım
sanctis
yabancı sağbek-meira-servet-volkan
barış-topal-linderoth-arda
baros-kewell

kewell forvette gayeti iyi oynayabilir. arda da istediği solaçığa geçer.

gönderilmesi gereken adam ise lincolndür. yerine iyi bir sağbek

Adsız dedi ki...

@isimsiz

ben kewell alınınca da, kayseri maçında oyuna müdahil olup gol attığında da aynı şeyi söyledim. hoş kayseri maçında da fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum. ne yaptı o maçta kewell?

hiçbir şey. hasan'ın muazzam ortasında olması gereken yerde oldu, dokundu. ikinci golde verdiği vasat pas ise çok abartıldı.

huyumuz bu gerçi. hagi'den sonra her yıldız transferini abartıyoruz. hemen yeni hagi yaftasını yapıştırıyoruz.

kewell'ın bu takımda oynayacağı yegane yer sol öndür. peki galatasaray'ın mevcut futbolcu kadrosunda orda kim vardır? arda. euro 2008'in yıldızı arda.

diyeceğim şu: kewell ne arda'yı kesecek kadar iyi ne de yedekleyecek kadar kötü futbolcudur.

henry kötü futbolcumuydu? hayır, ama sikip attı barca'nın düzenini. ne eto'o bıraktı, ne de ronaldinho.

özetle kewell iyi futbolcu olabilir. ama bu iyi bir transfer olduğuna delalet değildir. lütfen bırakalım ruh mastürbasyonlarını.

apaç

Adsız dedi ki...

barselona-henry örneğine katılıyorum.

Parma Maniac dedi ki...

Tamam ikili tartışma olmasın daha fazla.. Oyuncu hakkında konuşacak varsa buyursun..

Cenky dedi ki...

Peki nedir bu Mehmet Topal antipatisi Skibbe'nin onu anlayan var mı? Türkiye'de orta saha oyununu çift taraflı oynayabilen mevcut 2-3 adamdan biri ve milli takımı mesken edinmiş Topal'a karşı tavrı nedir Skibbe efendinin çözebilmiş değilim.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.