13 Ağu 2008

Henry & Manchester United


Bir süredir Avrupa transfer piyasasını sıkıcı bir şekilde meşgul eden de Thierry Henry'nin Manchester United tarafından istendiği ve Henry'nin İngiltere'ye dönüp dönmeyeceği.. Guardiola Henry'ye çok ihtiyacım var, onu bu sene gerçek yerinde kullanacağım ve mükemmel olacak diye açıklama yaptı yetmedi.. Bu United'daki forvet fetişizmini de anlayamadım ben.. Berbatov tırtıkladılar aylarca, olmadı.. Gittiler Allah'ın overrated'ı Carlos Tevez'e 32 milyon pound sayıp İngiltere tarihinin rekorunu kırmayı amaçladılar.. Adam bir de overpaid ünvanı kazandı sayelerinde.. Yetmedi, Thierry Henry geldi üstüne.. Buraya kadar tamam da, Arsene Wenger'in açıklamasına ne diyeceğiz..

Henry İngiltere'ye falan dönmez kardeşim, dönerse de döneceği kulüp Arsenal'dir demesinin anlamı nedir Wenger'in.. Tamam bir red de kendisi yapıyor United'a, en büyük düşmanına.. Onu anlamak kolay da, Thierry Henry herkesi şaşkınlığa uğratıp 24 milyon euro gibi o zaman çok komik bir paraya Barcelona'ya giderken niye bu paraya gittiğini seneye anlayacaksınız diyerek hafiften Henry'ye dokunduran, müthiş olsa da eskiye, veteranlara dönüş yapmayıp daima takıma getirdiği yeniliklerle Arsenal dinamizmini oluşturan adamdan bu çıkış nedir?

Fransız'ım yaşlandıkça huysuzlaşıyor..

Bu arada lafı gelmişken Arsenal bugün CL ön elemesi 3.tur ilk maçında FC Twente deplasmanına çıkıyor.. Twente'nin hocası McClown olarak bilinen Steve McClaren.. Arsenal'de eksiklerin haddi hesabı yok.. Philippe Senderos, Kolo Toure, Cesc Fabregas, Abou Diaby, Samir Nasri, Eduardo, Tomas Rosicky, Amaury Bischoff ve Alex Song sakatlıklar yüzünden bugün forma giyemeyecek.. Bu da Johan Djourou'nun William Gallas'ın yanında tandemde, orta sahanın ortasında da Denilson ve Aaron Ramsey gibi toy elemanların forma giymesi anlamına geliyor.. Özellikle Djourou ve Ramsey fırlamasının ne yapacakları benim açımdan da büyük merak konusu.. McClaren böyle bir Arsenal'i bulmuşken zedelene zedelene harap olmuş ismini tekrar İngiltere gündemine taşımak isteyecektir ama onlar da Orlando Engelaar ve Karim El Ahmadi gibi önemli oyuncularını kaybettiler.. Twente-Arsenal gecenin en ilginç maçlarından biri olacak..

2 YORUM:

aşkın dedi ki...

Hani bu adam müthiş bir antrenmancıydı, niye bu kadar sakat var?
Millete helal olsun, kendilerini nasıl kusursuz olarak pazarlamasını biliyorlar.Zaten maskesi düştü düşecek, düştüğünde kendisiyle birlikte kulübü de düşürecek bu gidişle.

Adsız dedi ki...

arsene hoca moca değil. gitsin scout olsun.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.