20 Ağu 2008

Gordan Giricek


Fenerbahçe Ülker Basketbol Erkek Takımımız NBA'in başarılı oyuncusu Gordan Giricek ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Phoneix Suns'ta oynayan Hırvat oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Kalın yazılmış yukarıdaki ilk paragrafı okuyunca ne düşünürsünüz? Gazetelerden ya da ajanslardan biri Fenerbahçe'den transfer haberi ya da dedikodusu veriyor, değil mi? Hayır bilemediniz, Fenerbahçe Resmi Sitesi'nden Gordan Giricek haberi bu.. Belirtildi, öğrenildi, bildirildi gibi anlamsız kelimelerin hayatımıza ne kadar sirayet ettiğinin bir kanıtıdır Fenerbahçe Resmi Sitesi'nin bu açıklaması.. Kendi yaptıkları anlaşmayı öğrenildi diye haber vermenin başka bir açıklaması yok zira.. Kimden öğrendiler acaba onu merak ettim ben.. Eheh..

Transfer inanılmaz bu arada, gelmişken onu da ekleyelim.. Yıllardır NBA'de vasatın dolaylarında takılması yanıltmasın Giricek'in, Avrupa'da coşar.. Zaten hücum gücünün ne kadar büyük olduğu ortada, savunma sorunları burada fazla ortaya çıkmayacaktır.. NBA'de yaşadığı fiziksel gelişim NBA'de yaşadığı savunma sorunlarının burada tam tersine dönmesine de neden olabilir eğer istekli olursa.. Çok iyi transfer yaptı Fenerbahçe.. Tanjevic'in gazabına uğramazsa 20-25 sayı ortalaması garanti derim ben..

4 YORUM:

cankalender dedi ki...

Yuh diyorum sadece. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi iyi bir iş yapmışlar.

Bir Galatasaray'lı olarak umarım ki yeni transferlerimiz de uyum sağlar(Gerçi 3+2 kuralı işimizi çok zorlaştıracak ama), Efes Pilsen silkelenip kendine gelir, Beşiktaş ve Telekom ile beraber güzel bir lig izleriz.

Lig başladığında çekişme yüksek olacak gibiyse sanırım paraya kıyıp SporMax almak zorunda kalacağım :/

Adsız dedi ki...

iyi basketbolcu kötü transfer. lorant'ın ortaga'sı olur. sölediydi dersiniz.

pascal chimbonda

Unknown dedi ki...

nba de sınıfta kalmıs bı adama o akdar para verılmez.ama dedıgın gıbı 20 sayı garantı olur

mavsman dedi ki...

bana göre bu seneki nba-avrupa yönlü transferler içinde en iyilerinden biri. bir zamanlar milli maçlarda ibo nun azılı rakibi... Fener turnayı gözünden vurmuş.Bir galatasaraylı olarak sevindiğim nadir fener transeflerindendir.Yeni sezonu sabırsızlıkla bekleme nedenim

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.