29 Ağu 2008

,

Fergie 1 Numara


Süper Kupa maçı için Monaco'da bulunan Dick Advocaat'ın Ferguson hakkındaki açıklaması bu.. Direk Football Manager'ı hatırlattı bana.. Oyuna gerçekçilik katsın diye maç öncelerinde rakip menajerler hakkında açıklama yapma şansı verdiler birkaç yıl önce.. Oyuna çalışacaklarına ambalaja çalışıyor işte Sigames'tekiler, o yüzden FM 2008 kepazeliğiyle başbaşa bırakıyorlar bizi.. Oyunda da yeni başladığınız için bütün hocalar hor görür sizi oyunun başında.. Negatif konuşsan bir dert, seni yeren adama sen çok büyüksün biraderim desen ayrı dert.. Oyunu da etkilemez zaten fazla.. Şunlara yapacakları yatırımı maç motoruna falan yapsalar çoktan menajerlik simülasyonu olmuştu FM..

Neyse, Dick Advocaat amca Ferguson'un uzun yıllar United'da kalıp elde ettiği başarılardan dem vurmuş.. Avrupa'nın değil, dünyanın en iyisi o diye bitirmiş.. Advocaat'tan nefret ederim ama bir hinlik düşünerek yaptığını sanmıyorum bu açıklamayı, samimi göründü bana.. United'ı paketleyip en iyiyi yendim ulan dedirtmek istemiştir belki ama Fergie'nin bu maçı hafife alacağını düşünmüyorum..

3 YORUM:

siriusjames dedi ki...

Ben de bunun FM'deki gibi rakibi rehavete sokmak amacıyla söylendiğini düşünmüyorum. Bu arada, FM 2009 için SI'nin yaptığı kapakta Che Guevera resmi var, özellikler de 3 eylülde açıklanıyormuş. İnşallah Che Guevera devrimi ve devrim de 3d maç motorunu kastetmiyordur.

Adsız dedi ki...

zenit'ten bir sürpriz bekliyorum.

alperensaylar dedi ki...

"Oyunda da yeni başladığınız için bütün hocalar hor görür sizi oyunun başında." valla ben 5 senedir şampiyon oluyorum bana her maçtan önce "bu sene şampiyon olacaklarını pek sanmıyorum" diyorlar:)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.