9 Ağu 2008

Beşiktaş 2008/2009 Formaları


Formaları ayrı ayrı bulamadım, tek foto var o nedenle.. En güzeli enine siyah-gri çizgili forma olmuş bana kalırsa.. Çoğu kişiye göre de öyledir sanırım.. O varken aynı formanın siyah-beyazına gerek yokmuş mesela bence.. Düz beyaz forması zaten klasik artık Beşiktaş'ın da.. Ona da iyiden başka bir şey denmez.. Bir de çubuklu var.. Biraz daha aykırı renkler kullanılabilirdi bence Galatasaray ve Fenerbahçe'de olduğu gibi.. Onlara göre daha sıradan buldum ben formaları.. Kaleci formaları da ek olarak kötü olmuş.. Kırmızı girmeliydi bence bu koleksiyona..

8 YORUM:

Adsız dedi ki...

kartalyuvasi.com.tr de fotolar ayrı ayrı var

ynwa dedi ki...

bir beşiktaşlı olarak formaları beğendiğim söylenemez.

- çubuklu forma varken, enine siyah beyaz çizgili çok gereksiz olmuş. üstelik aynı tarzda, aynı modelde bir gri-siyah forma üretilmişken daha da gereksiz olmuş. onu giyecegin zaman zaten cubukluyu giyme şansın var. enine siyah-beyaz'ın yerine kesinlikle kırmızı dahil olmalıydı buraya.

- omuz kısımından aşagıya dogru inen o zamazingolar ne işe yarar hiç anlamadım. gri-siyah formayı atlet görüntüsüne donusturmekten başka bir halta yaramamış. diğer enine formada renkler siyah-beyaz oldugundan cok goze batmamıs haliyle.

- hayır madem celtic tarzı birşey yapmaya calısıyorsun, çizgiler niye kol kısmına dahi gelmeden bitiyor, anlamak zor. formanın arkasına hiç deginmiyorum bile, zira dümdüz. eğer enine yapıyorsan çizgileri, tüm formada olmalı bu, böyle yamalı değil.

- cubuklu en iyisi duruyor şuan aralarında. omuzlardaki o saçma detay yetmemiş bozmaya neyseki.

- beyaz forma, baştan aşağıya beyaz giyilecekse pek bir esprisi yok ancak siyah şortla giyilirse güzel olacağını dusunuyorum. beyaz forma - siyah şort bu takımın esas klasigidir ne de olsa.

sinan dedi ki...

Abi isporta olmus direk yapma gozunu seveyim. Kollar falan sonradan dikilmis gibi.

L dedi ki...

kırmızıya alerjisi var abi bunların. 5 senedir kırmızı forma yok. onu bırak formalara ufak da olsa koymuyorlar bile neredeyse.

farawaysoclose dedi ki...

enine formalar çizgi filmlerdeki mahkum üniformalarına benzemiş, daltonlar misali :))

cemil dedi ki...

yılardır en iyi formaları biz yapıyorduk ama 3 senedır onda bıle gerı kaldık malesef formalar kotu olmus

Gokhanson dedi ki...

bence
1-beyaz forma siyah şort
2-çubuklu forma siyah şort
3-düz siyah
4-kırmızılı bişeyler
5-kaleci bembeyaz
zor mu bu kadar forma yapmak
ne o celtic die bi uydurma arı maya gibi.
kollar bu fotograftaki formalarda cok gereksiz atlet mi ne bu..o baklava baklava detaylar daha da iğrenç

Gokhanson dedi ki...

ha bi de şu bjk logosunun üstündeki kartal demirörenden sonra çıktı..nedir bu kartal..100 yıl sonra logo mu değişir?tamam gelişse ayrı daha kötü olunca , kimse de ses çıkartmıo yıllardır neden?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.