1 May 2008

WSC 2008 Yarı Final


Ryan Day 7-13 Stephen Hendry (1)

Ronnie O'Sullivan 13-7 Liang Wenbo (2)

Allister Carter 13-9 Peter Ebdon (3)

Stephen Maguire
12-13 Joe Perry (4)

Stephen Maguire da gitti.. Dumur üstüne dumur.. Alt tabloda doğru düzgün hiçbir tahmin tutmadı kafa isimlerde.. İlk tur Selby, ikinci tur Murphy, çeyrek finalde Maguire.. Sonuç? 2 tane underdog oyuncu yarı finalde ve biri Dünya Şampiyonası Finali'ne çıkacak.. İşin daha garip yanı 3 oyuncu da farklı isimlere kaybettiler..

Üst tablo çok daha mantıklı gitti.. Beklenen Ronnie-Hendry yarı finaliydi, çıktı o eşleşme.. Bu ikisinin birbirine duyduğu nefret bugünkü maçı çok ilginç hale getirecek.. Hendry son yılların en müthiş snooker'ını oynuyor, Ronnie standardının biraz altında bana kalırsa.. Kesinlikle üstüne çıkması gerekiyor Hendry'yi yenmek için..

Allister Carter buralara çıkmayı hak ettiğini 147'siyle gösterdi.. Perry de her zaman vasatın üstünde kalmayı başaran bir adam.. O maç da kendi içinde çekişmeli olacaktır tahmin ediyorum.. Ronnie-Hendry karşılaşmasından çıkacak oyuncu finali de götürür demek için profesyonel snooker oyuncusu ya da yorumcusu olmaya gerek yok ama şu turnuvada diyemiyorsun işte..

Ronnie O'Sullivan - Stephen Hendry maçı bugün saat 16.00'da naklen Eurosport'ta bu arada.. Yani yaklaşık 2 saat 15 dakika sonra.. Kaçacak gibi değil, haberiniz olsun.. Sanırım diğer mücadele de akşam seansına kalacak..

Stephen Hendry - Ronnie O'Sullivan

Allister Carter - Joe Perry

1 YORUM:

mert dedi ki...

saati ters oldu ya dışarıdaydım izleyemedim, ama alister carter'dan ben süpriz bekliyorum, bomba gibi geliyo valla.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.