20 May 2008

Giovani Dos Santos


Bojan Krkic İspanya Milli Takımı'yla Euro 2008'de oynamak istemiyorum demişti, bu genç hazret de kiralık olarak gitmeyi reddedeceğini açıklamış.. Nedir bu havalar anlamıyorum ki ben.. Bunların "çok yetenekli" olmaları da iyice efsane halini almaya başladı.. Bojan hakikaten teknik çocuk ama fiziği zayıf.. Dos Santos tam tersi, tekniği zayıf, fiziği yaşına göre güçlü.. Yere daha sağlam basıyor.. Hangisi daha iyi topçu olur dese biri Bojan derim.. Hangisi futbola damga vurur olsa soru hiçbiri olur cevabım.. Messi'nin bunların yaşındayken neler yaptığını biliyorduk ki fiziki zayıflığının başına açtığı dertler ortada dünyanın en iyi 2-3 topçusundan biri olmasına rağmen..

Gitmesin bakalım kiralık.. Her gelen hoca Frank "Lüle" Rijkaard gibi olmayacak ama.. Josep Guardiola da ilk etapta kendi kıçını sağlama almak için bu çocuklara büyük şanslar vermeyecek.. Gitmesin otursun kıçının üstünde de, bu burnu büyüklükle nereye kadar aslanım diyen biri de çıkar günün birinde.. Yeter ki geç olmasın..

3 YORUM:

Adsız dedi ki...

topçu değil.

garrinchar dedi ki...

zaten bu topçular fiziki anlamda yterli olsa paramparça edrler ortalığı cris in manu da yaptıkları gibi olur yetenek anlamında fazla bir sorunları yok

Adsız dedi ki...

Kiralık gitmeyi istememenin nesi yanlış ?

Onu da geçtim, Giovani'nin tekniği zayıfsa senin futbol görgün de biraz zayıf güzel kardeşim. Kusura bakma.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.