15 May 2008

Inter - Roma - Parma - Catania


Büyük ihtimalle küme düştü Parma.. Hector Cuper uğursuzluğu ve loserlığı yine kendini gösterdi.. Burdan geriye dönüş çok zor.. Müthiş bir son hafta olacak Serie A'da.. Inter ve Roma'dan biri şampiyon, Parma ve Catania'dan biri küme düşen üçüncü takım olacak ve bu 4 takım birbiriyle oynuyor.. Inter'in son haftalardaki lakayıtlığı sonrasında artık buradan şampiyonluğu vereceğini sanmıyorum.. Parma'nın çok daha güçsüz olduğu ve kesin küme düşer bu sene dediğim sezonlarda kurtulduktan sonra çok daha iyi ve en az ilk 10'u hak eden bir kadroyla küme düşüyor olması olabildiğince ironik.. Hector Cuper'in Allah belasını vermesin demekten başka yapabilecek bir şey yok.. Ki geldiği zaman en azından kümede tutacağına ve başarılı olabileceğine inandığımı yazmıştım..

Parma yönetimi de bu herifin uğursuzluğuna inanmış olacak ki son maç öncesi biletini kesip takımı genç takım hocasına emanet etmişler.. Belki bir kurtuluş olur diye.. Roma'nın Catania'dan 3 puan alma ihtimali çok yüksek, Inter'in de buradan bırakmaması lazım ama Parma gerçekten iyi bir takım.. Giuseppe Meazza'daki ilk maçta çok iyi oynayıp büyük şanssızlıkla kaybetmişti takım.. Ennio Tardini'de atacak bir kurşun hala duruyor.. Parma'nın olası bir galibiyetinden sonra Inter'de neler olur düşünmek bile istemem.. Yönetim, teknik kadro ve oyuncuların %70'i tasfiye edilir heralde..

2 YORUM:

garrinchar dedi ki...

ben parma nın bu maçı bırakmıyacağı düşüncesindeim hector cuper için söylenecek bir laf yok zaten ve bu arada konu ile alakasız ama sco tarfından kadroya çağrılan sporting teki moutinho ya dikkat derim belki turnuva da n sonra önemli organizasyona sahip bir kulupte izleyebiliriz

Adsız dedi ki...

parma düşerse bloğun adını değiştirirsin artık
tardiniserieb falan.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.