21 May 2008

Samir Nasri Arsenal'de


Sene içinde sıkça adı geçti Nasri'nin Arsenal'le ama hiç olacağına ihtimal vermediğim bir transferdi.. Bu kadar saf yetenek gösteren ama sisteme yapacağı katkılar tamamen soru işareti olan oyuncular Wenger'in bünyeye katma tercihlerinden olmuyor çünkü genelde..

Fiyat 13 milyon pound.. İyi para.. Beklenen gelişimi gösterirse 5 yıl sonra ucuza kapatmış Arsenal diyebilir insanlar.. Benim ne olduğunu tam olarak anlayabildiğim bir adam değil ama herhangi bir Arsene Wenger transferi için önceden kehanet yapılmaması gerektiğini çok iyi öğrendik zaten geçmişte.. Bir de Nasri'nin gelişi Hleb'in gidişi için bir kapı olabilir, eklemek gerek onu da..

1 YORUM:

a.c. sedef dedi ki...

"risk nedir?" sorusunun cevabıdır heralde bu transfer.hala birçok soru havada cevapsız bekliyor.eğer hleb'in yerine monte etmeye çalışırsa nasri'yi heralde ilk yararsız wenger transferiyle karşı karşıya kalabiliriz.ama dediğinde haklısın wenger daha önce çok fazla şüphü duyulan transfer yaptı hepsini de dünya futbolunun yıldızı haline getirdi.nasri wenger'in elinde zidane olur bilmem ama çok iyi oyuncu olacağı kesin.en azından gourcuff gibi bench ısıtmaz...

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.