5 May 2008

Mehmet Yıldız


Maç sonrası kendisine Servet'le ilgili bir soru sorulması üzerine,

"Ya zaten Servet Çetin Türkiye'nin en iyi stoperidir.. Biz de elimizden geldiğince ona karşı mücadele etmeye çalıştık.."

Bunu diyen adam, belki de son 4-5 aydır, Servet'i fiziksel yönden en çok zorlamış olan adam.. Bunu diyen adam Servet'e omzu vurup, üstüne dirseğin kralını yemiş olan adam.. Bu ülkenin Servet Çetin gerçeği budur.. Neyse ki artık öğrenmeyen kalmadı..

7 YORUM:

Adsız dedi ki...

rooney+shearer karışımı bir şey. dünkü maçla artık iyice dimağlara kazınmıştır, türkiye'de merkez santrfor kelimesinin hakkını veren yegane adamdır mehmet yıldız.

servet'e ayrı bir parantez açmak lazım tabiki diyeceğim ama o sezon başından beri verdiği micadele ile açtı zaten o parantezi. ben haybeye lakırdı yapmayayım.

terp dedi ki...

"Biz de elimizden geldiğince ona karşı mücadele etmeye çalıştık.."

iyiymiş. yahu mantıken savunma saldırıya karşı mücadele eder :)

büyük bir yıldız olacağına inanmamama rağmen mehmet ligin en sağlam forvetlerinden bence.

Adsız dedi ki...

Servet'in hakkını teslim ederken Mehmet Yıldız'ın dürüst,ahlaki ve delikanlı ifadelerine de unutmadan ben vurgulayayım. Böyle kendisini savunma ihtiyacı duymadan doğru düzgün konuşan futbolcu az bulunur.

Murat Özkan

Onur Erdem dedi ki...

Koyunun olmadigi yerde keciye Abdurrahman Celebi denirmis ya, Servet'inki de o hesap. Kesinlikle Turkiye'nin en iyi stoperi ama ust duzey bir stoper mi tartisilir. Bunu uluslararasi maclarda gorecegiz ki su ana kadar Drogba, Rooney, Torres Henry gibilerini gectim, Omotoyossi, Barbarez ve Kiessling karsisinda bile gecer not aldigini soylemek guc.

Ayrica Turkiye'deki performansi da bazi ekstrem durumlar nedeniyle oldugundan buyuk gorunuyor goze. 5-1'lik Leverkusen macinda yaptirdigi penaltiyi Turkiye'de calan hakem yok mesela. Bu tip pozisyonlarda Turkiye'de de penalti calinsa bu sezon Servet'in Galatasaray'in puan kaybina neden oldugu en az bes mac olurdu.

Adsız dedi ki...

şu serveti bu kadar göklere çıkardınız ya..hayret ediyorum
sanki sadece o mücadele ediyor

avrupa şampiyonasında takip edin

garrinchar dedi ki...

devam edin böyle bence seerveti görelim şamp liginde bakalım tr de ii forvet mi var semih mi yoksa sizin holosko mu heh heh onu bir görelim en azında bi benzema karşısında

Adsız dedi ki...

kotuleyin abi kotuleyin ayibogani, kotuleyince daha iyi oluyor dimi oynadigi oyun?

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.