25 May 2008

Grant de gitti


Bir John Terry penaltısı sadece kupayı bir taraftan alıp öbür tarafa vermiyor, insanları işinden de ediyor.. Avram Grant'ın seneyi kupasız kapatması sonrasında görevinde kalma ihtimali çok düşmüştü ama acaba dedirtmeden tasdiknameyi eline vermiş Abramovic.. Eğer John Terry o penaltıyı kaçırmasa da verilecek karar bu olacaksa saygı duymak lazım, ama tersiyse pek güzel duygular uyandırmaz bu icraat dünyanın hiçbir yerinde..

Hemen yeni hoca arayışlarına başlamışlar.. Guardiola'nın başa getirilmesiyle işsiz kalan Frank Rijkaard 1'e 4, şampiyonluk sonrası görevinden ayrılacağına hemen hemen kesin gözüyle bakılan Roberto Mancini'yse 1'e 5 veriyormuş Chelsea hocalığı için.. Mancini'den EPL hocası olmaz ama Rijkaard gerek stili, gerek profiliyle Roman Abramovic için doğru tercih olabilir.. Hevesli de olur sanıyorum bu iş için.. Hem Ten Cate'le yeniden bir araya gelme fırsatı doğmuş olur, kötü mü olur?

Chelsea'deki koltuk için bir numaralı adayım Frank Rijkaard'dır..

1 YORUM:

Adsız dedi ki...

Chelseanin çöküşü başlamıştır şu noktadan sonra. Bu kadar kaliteli bir hocayı göndermek? Bizim yönetimlerde azıcık vizyon olsa 3 büyüklerden birinin başına bu adamı getirirler ama nerde.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.