16 May 2008

Ayıp


Şu adamdan çok nefret ettiğim biri yoktur Galatasaray camiasında.. Özhan Canaydın bile daha kabul edilebilir bir insandır verdiği bütün zararlara rağmen, zira Galatasaraylıdır.. Adnan Sezgin necidir bilmiyorum ben.. Adnan Polat'ın da en büyük hatasıdır bence, tek hatasıdır hatta şu an itibarıyla.. İstanbulspor, Petkov ve Fenerbahçe olaylarındaki defosu herkes tarafından bilinen bir adam Galatasaray'da nasıl görev alır, bu kulüpten para kazanır anlayamıyorum ben.. Hiçbir zaman anlayamayacağım da..

Bir süredir Feldkamp'ın gidişi sonrasında takımın Cevat Güler ve ekibine emanet edilmesiyle arkadan gelen Adnan Sezgin ve hatta Adnan Polat da takıma karışıyorlar söylentileri yayılıyordu etrafa.. İnanmak istemiyordum.. Zira bundan saçma bir şey olamaz.. Dün gece Siyaset Meydanı'nda Cevat Güler konuştuktan sonra söz alan Adnan Sezgin Ali Kırca'nın bu konuyla ilgili sorusuna açık bir şekilde ben de teknik ekibin içinde yer alıyordum ve tartışmalara katılıyordum cevabını verdi.. Şampiyonluğa kadar, hatta şampiyonluktan sonra bile, Cevat Güler kendisine sorulan sorulara üç kişilik bir ekibiz derken hem de.. Ne gerek vardı adamı ezmeye? Adnan Sezgin diyelim ki böyle bir yanlışa imza attı, teknik değerlendirmelere katıldı, bazı şeyleri dikte ettirdi.. Yapıldı bu hata diyelim.. Bunu canlı yayında açıklamanın, teknik ekibi ezmenin mantığı nedir? Varsa bile yok deyin yahu.. Nolur incileriniz mi dökülür? Şampiyonluk belli olduktan sonraki kutlamalarda gece geç saatte canlı yayına katılan Adnan Sezgin daha o gün sinyalini vermişti bunun.. Ben ekipteydim ama kötü bir şey olursa sorumluluğu üstlenmek için diye kıvırmaya çalışıyordu.. Daha da kötüsü sonra Ali Kırca Adnan Polat'a sordu, o da fikirlerini söylediğini ama kesinlikle dikte ettirmeye çalışmadığını söyledi.. Bu kadar şeffaflığa ne gerek var? Siyaset Meydanı'nda izlediğim Polat ve ekibi gerçekten program boyunca mükemmel göründü ama bu açıklamalar çok çok kötü durdu..

Sonra Adnan Sezgin gazı alıp yeni teknik direktörle ilgili açıklama yaparken zaten sistemler, antrenman yaptırma biçimleri, taktikler bunlar her yerde aynı olan şeyler.. Hocalıkta önemli olan oyuncuyla iletişim kurma sanatı diye açıklama yapıyor.. Kendi verdiği taktikler ya da oyuncu seçimleri tuttu ya.. Diyelim ki Galatasaray iyi bir hoca getirdi.. Adnan Sezgin'in bu saatten sonra o hocanın işine karışmayacağının garantisi var mı? Hele bu konuda böyle bir ego patlaması yaşarken.. Bence yok.. Medyaya yeterli sakız da verilmiştir şimdiden.. Yeni gelen hocanın sendelediği ilk anda Adnan Sezgin ve hatta Polat başkanın hocanın işine karıştığı şeklinde kolpa haberler çıkacak.. Belki Sezgin gerçekten karışmaya da çalışacak.. Gerek var mıydı bunlara?

2 YORUM:

garrinchar dedi ki...

bu ülkedeki bu kadar potansiyelli kulüplerin bu kadar kötü yönetilmez gs nin uefa champ inden sonra yapamadığı atılımlar ve boş transferler sarr vb bjk nin yaptığı boş transferler youla ailton vb fenerbahçede yönetimin figer adlı menejerin bağımlısı olması ve alexin tavsiyeleriyle transfer yapması ilginç zaten tr de futbolu bilen deil parası olan yöneticilik yapıo yani holding sahipleri 3 büyüklerde transferi kimn yaptığı bakın fazla söze gerek yokkk gerisi boş

Liverbird dedi ki...

Kesinlikle, bugün de Lig TV'de aynı şeyleri söyledi, ben bu görevi başarısızlık durumunda üstüme almak için kabul ettim diye söyleyip duruyor ama bi yandan da kadroyu beraber yapıyorduk falan diyor.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.