26 Oca 2010

,

Telli Turna


"KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?
YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...
KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...
YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.
KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?
YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...
KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim!"

***

Harry Kewell'la ilgili söylenecek şeyler var elbette ama önce yönetimin transfer sezonu biterken nasıl bir tasarrufta bulunacağını beklemek gerek.. O güne kadar telli turna imzalı bu fantastik diyalog burada dursun..

Sanki ekşi sözlük'te komiklik yapıyor adamlar ya, orada bile bu kadar efsanesi yazılmıyor bunların..

9 YORUM:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Şeker söyle, kaymak söyle, bal söyle... Haber söyleme...

KoKo B dedi ki...

tembel adam yaratıcı olur!

Adem Kenan dedi ki...

Bu telli ye uyuzum. İçimden sayısız küfür saydırıyorum. Bir kere Kewell Avustralya' da, nasıl kampta böyle bir muhabbet geçmişse. Ayrıca haberde Avusturyalı oyuncu diye bahsetmiş. Tam bir mendeburluk örneği. Jo nun maliyeti ile ilgili bir abuduk haber daha yapmıştı bu zurna, Jo nun maaşının 3/4 ünü M.City ödeyeceğini bile araştırmamış zındık.

Mario Jardel dedi ki...

tamam koca kulüp bu erhan telli ile uğraşmaktan yıldı artık ama ortalık kewell'ın gönderileceği haberleri ile çalkalanırken herşeye rağmen kulüpten bir yalanlama bekliyor insan.. belki gio transferi öncesi uygun kaçmaz bu yalanlama ama şu an bu haberler bile taraftarı karalara bağlatmış durumda..

Adsız dedi ki...

http://defanskeyfi.blogspot.com/

izlerseniz sevinirim

CaRtMaNtR dedi ki...

Trabzonla oynananan kupa maçı öncesi tatile çıkan yabancılarla yerliler arasındaki diyaloguda bir ismail air tarzı içeriyordu ama burda tekniğini geliştirmiş bence :)

Adsız dedi ki...

Suç bu adamda değil bu adamı gazeteci diye kurumunda çalıştıran ve işveren şahsiyetsizlerde bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sözü misali bana çalıştırdığın adamı söyle sana kurumunun kalitesini söyleyeyim sözü yerine oturur sanırım bu durumda.Bu kadar basit hayali bir haber olamaz Erhan Telli ya sürekli Kewell'la irtibat halinde ya da ilerlemiş bi şizofreni hastası tabi bana göre 2. şık

GSROCK dedi ki...

Böyle bir konuşma olmadığı olsa bile bu arkadaşın bunu bilemeyeceği ap açık ortada. Fakat buna yakın şeyler olabileceğini düşünüyorum Dos Santos transferi biterse ki bitti gibi. Böyle bir şıkkın yönetim tarafından düşünebilmesi bile bana göre Kewell'a büyük saygısızlık olur ama büyük ihtimalle yönetim Kewell'ın sözleşmesini fesh edecek veya donduracak ki ikiside aynı şey sezon sonu sözleşmesi bitecek birinin sözleşmesi dondurulması sözleşmesinin fesh edilmesidir.

Çok üzgünümki Orduspor maçı Daddy Cool'u izlediğimiz son maç olabilir. (o maçta neden oynatıldı anlayamadım zaten, o maçta sakatlandı)

Çok üzücü...

Dreamtime dedi ki...

Kahrolduğum gün bugündür.Hani çok futbolcu geldi geçti bu takımdan ama bugün gazetelerde çıkan haberler nedeniyle moralim hiç böyle bozulmamıştı.Telli abi kendini gerçekten giderek aşıyor.Kendi kendine senaryo üretiyor, sanırım çok fazla yerli dizi izliyor.

Fakat Kewell'ın şu anki durumu nedeniyle gitme ihtimalinin olması üzdü resmen beni :( Umarım yönetim mantıklı bir karar verir.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.