10 Oca 2010

Sol açık


Aslında Trabzonspor maçından sonra da bir şeyler karalanmalıydı hakkında ama ilk maç olması acaba dedirtti.. Bugün de rakip zayıftı, üstüne eksik kaldı ama 3 golün de içine girerek kalitesini tekrar gösterdi.. Geldiğinde zaten burası da dahil olmak üzere her yerde yazıldı, çizildi.. Natureli sol açık olan bu üstün gencin kendi mevkiinde neler yapabildiği, 16-17 yaşında piyasaya çıkıp genç oyuncu kavramının hakkını vererek yurtdışına transfer olan ve orada fiziksel yönden gelişiminin, var olan hız ve seriliğinin düşüşe mi geçtiği, yoksa üstüne konarak devam mı ettiği bilinmeyen bu genç adamı hem CSKA'da devşirilmeye çalışıldığı, hem de Galatasaray'da yedeklemesi için alındığı sol bekten başka yerde görememiştik.. Sadece Trabzonspor maçı, sol bek olarak çıktığı bütün maçların üstünde olan bu güzel çocuk sol açıktaki ikinci maçında da döktürmeye devam etti.. 4 mevkii için elinde 5 tane klas oyuncu bulunan Galatasaray'da realite Caner'in sol beki yedeklemeye devam etmesidir, bütün arızalarına rağmen orada da gelişmeye devam etmesi umduğumuzdur.. Fakat Kewell'ın durumunun belli olmadığı, Arda'nın menajeri vasıtasıyla zırt pırt Avrupa kelamlarını dile getirdiği bir ortamda arkada böyle bir cevherin beklediğini bilmek, olası sakatlıklarda orada Caner de var yahu diyebilmek şu an için taraftar açısından müthiş olsa gerek.. Benim açımdan durum budur en azından.. Yıllardır genç yetiştiriciye adı çıkıp bu kavramın içini Arda ve Sabri dışında dolduramayan Galatasaray transferle de olsa böyle güzel bir çocuğu alması da ayrıca güzel bir hadisedir..

Tez zamanda bonservisinin alınmasını temenni ediyorum..

4 YORUM:

ugur senel dedi ki...

aynen bende tez zamanda bonservisinin alınmasını temenni ediyorum keza herkes kewellin sahada genelde hiç bir katkı vermeden bir kac son vuruşla idare ettiği gerceğinden uzak olarak kalsında kalsın diyor... haaa bir not daha : arda ile vestelde birlikde oynarken arda sağ caner solda oynardı vede arda canerin yanında pek sıradan kalıyordu umarım yönetim tamamen yaşlanan takıma bu cocuğu kazandırmak becerisini gösterir....

Adsız dedi ki...

ve masters başlar.her gün yaazarsın umarım.

berserk dedi ki...

3 Milyon euro sanırım future fee si. Bu yaşta bir oyuncu için normal sayılır; ama sonuçta CSKA da kadro dışı kalmış piyasası kalmamış bir topçu. Hani daha ucuza olmaz mı diyorum.

Bir de ben sol iç için daha uygun olur diye düşünüyorum aslında. Orta 3 lünün solunda oynasa, hem kondisyonu çok iyi, çabuk tekniği de iyi.

Hatta orta 3 lü Caner- Topal - Elano ile kurulsa.

Adsız dedi ki...

@uğur: caner'in performansını övmek için böyle göndermelere hiç gerek yok. kewell için genelde katkı vermiyor diyorsanız zaten diyecek bi sözüm yok. ayrıca manisa'daki arda'yı da bi ara tekrar izleyin, mfırsatınız varsa.

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.