4 Nis 2009

Wolfsburg 5-1 Bayern


Maça devrede yetiştim ama ikinci yarı yetti.. Bayern'de bu sezon yenen ikinci 5.. Tarihinde kaç defa gerçekleşmiştir bu? Araştırmak gerek.. Ribery de kurtaramadı Klinsmann'ı.. Yine son yıllarda en fazla gol yediği sezonu olacak büyük ihtimalle Bayern'in.. Klinsmann'a laflar hazırlanıyor, dikkat etsin..

Wolfsburg'u izlemek de hakikaten ayrıcalık.. Hoffenheim, Hamburg, Werder, Borussia derken Wolfsburg da gol kusmaya başladı.. Bundesliga apayrı bir heyecan bu sezon.. Maçla ilgili daha çok şey yazmalı aslında ama yarımla olacak iş değil, tekrarını yakalamak gerek.. Dzeko ve Grafite ikilisine ise diyecek bir şey yok.. Grafite'nin attığı son gol Yngwie Malmsteen'in gitar sololarına benziyor.. Hız, çabukluk, akıcılık.. Sezonun en güzel gollerinden birisi.. Ama asıl dikkat çeken Edin Dzeko.. Grafite kadar atamadı ama ortaya koyduğu forvet profili çok değerli.. Brezilyalı'yı gölgede bırakıyor.. 'Komple forvet'in sözlükteki karşılığı olan bu adam sadece Wolfsburg'u değil, milli takımını da taşıyor yukarılara.. Bir golcüden çok daha fazlasını vadediyor Bosnalı.. Dikkatle takip etmek gerek..

Hertha içerde Borussia'ya yenildi.. Yeni lider Magath'ın topçuları.. Fikstürleri pek kolay değil.. Son 8 haftada Leverkusen, Hoffenheim, Borussia, Stuttgart ve Werder'le oynayacaklar.. Avantajları Stuttgart dışındakilerin içeride olması.. Önümüzdeki iki hafta arka arkaya oynayacakları Monchengladbach ve Cottbus maçlarından alacakları sonuçlar gazlarının ne kadar devam edeceğini de gösterecek.. Stuttgart'ta inanılmazdı, arada Bayern'de eh işte dedirtti, Wolfsburg'da kaldığı yerden devam ediyor Magath.. Türkiye'ye gelse... Öff, getiremedim devamını..

3 YORUM:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Magath Türkiye'ye gelse... İki gün sonra eleştiriler başlar.

jose dedi ki...

Almanya'nın Zlatan Ibrahımovıcı Dzeko

Adsız dedi ki...

dikkat ettim de tek nokta ile biten tek cümle yok :)

hit counter
Blogger tarafından desteklenmektedir.